Sparle si soparle 14 mai 2012

luni, 14 mai 2012

Sparle si soparle 14 mai 2012

• Conform site-ului “Lumea justiţiei”, preşedintele Tribunalului Vâlcea, Petre Dinescu, ar fi furat startul campaniei pentru alegerile de la CSM: “Unii dintre candidaţi şi-au început deja campania electorală, în sensul că oricând se pot duce pe la alte instanţe ca să ┬½socializeze┬╗ pentru că pot găsi oricând o motivaţie de... delegaţie. Noi am aflat că unul dintre candidaţii care ar fi început astfel de vizite ar fi Petre Dinescu, preşedintele Tribunalului Vâlcea. Cel puţin aşa ne-au şoptit surse de-ale noastre de la Tribunalul Buzău, care l-au zărit de curând pe candidatul Dinescu în această instituţie, într-o vizită de ┬½cunoaştere şi recunoaştere┬╗”.

• Câteva surprize pe tabloul de start al alegerilor locale furnizate de UNPR la nivelul judeţului Vâlcea: primarii din Mateeşti şi Laloşu, Nicolae Stănişor, respectiv Ion Toma, vor candida din partea progresiştilor, iar fosta primăriţă PDL de la Brezoi, Elena Coroţchi, a ales să meargă în lupta din 10 iunie tot sub sigla UNPR-ului.

• Într-o linişte totală, directorul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Vâlcea, Gheorghe Poenaru, îşi construieşte o păstrăvărie privată la vărsarea cursului de apă Gura Pârâului Izvor în lacul Brădişor, la mai puţin de 500 de metri de actualul centru salmonicol care aparţine Direcţiei Silvice Vâlcea. Nu ştim dacă fratele liberalului Mircea Poenaru are toate autorizaţiile necesare, dar este cert că va apărea o concurenţă pe viaţă şi pe moarte în livrarea păstrăvilor cu Direcţia Silvică, ştiindu-se relaţiile “amiabile” care au fost în ultimii ani între cele două instituţii din subordinea Ministerului Mediului şi Pădurilor.

• În urma apariţiei articolului “Populaţia vrea schimbarea clanului Pîrvulescu - Avan”, un cititor a postat pe site-ul ziarului nostru următoarea remarcă: “Tot ce scrie în ziar este adevărat. Să vină să filmeze albia râului Otăsău să vedeţi ce jaf, să vedeţi cum se fură balastru cu aprobarea primarului şi a vicelui, să vedeţi piloni de la poduri care sunt aproape suspendaţi din cauza furtului de balastru. Au fost făcute diguri de protecţie pe marginea apei înainte de 1989, care acum au căzut din cauza furtului”.

• De Ziua Sfinţilor Constantin şi Elena, deputatul Dan Mazilu, preşedintele UNPR Vâlcea, va organiza o mega-serbare câmpenească la târgul săptămânal din comuna Lădeşti, la care se aşteaptă să participe peste 500 de oameni din judeţ, în special candidaţii la funcţiile de primar, consilieri locali şi judeţeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe