Soluţii complete de finanţare auto direct în showroom: leasing şi credit prin BRD Finance

joi, 17 mai 2012

Soluţii complete de finanţare auto direct în showroom: leasing şi credit prin BRD Finance

Începând de la finele anului trecut, clienţii care doresc să achiziţioneze un autoturism sau o întreagă flotă pot beneficia de accesarea soluţiei optime de finanţare direct în showroom, prin intermediul unui singur brand: BRD Finance.

BRD Finance IFN SA şi BRD Sogelease IFN SA, companii specializate ale grupului BRD, pun la dispoziţia clienţilor, direct în reţeaua de showroom-uri partenere, o gamă completă de produse (credite auto, carduri de credit şi leasing financiar), oferind tuturor segmentelor de clienţi consiliere în vederea accesării celei mai potrivite soluţii de finanţare.

Făcând o singură vizită în show-room-ul dealer-ului de la care doresc achiziţionarea maşinii, clienţii îşi pot alege şi modalitatea de finanţare potrivită, putând opta în privinţa valorii împrumutate, a monedei şi a perioadei de rambursare, în funcţie de impactul pe care acestea îl au asupra propriului buget. Concomitent cu finanţarea bunului, clienţii beneficiază în plus de avantaje precum pachete de asigurări ce acoperă multiple riscuri, începând cu cel de intrare în şomaj şi până la acoperirea costului eventualelor defecţiuni mecanice şi electrice ce pot apărea ulterior expirării garanţiei producătorului.

Asigurând un maxim confort clienţilor, cele două subsidiare ale grupului realizează toate formalităţile necesare aprobării dosarului de finanţare direct şi rapid în showroom-urile dealerilor, fără deplasări suplimentare din partea clienţilor.

De exemplu, în cazul achiziţionării unui autoturism prin credit BRD Finance, răspunsul privind aprobarea creditului este transmis în maximum 2 ore de la prezentarea dosarului, iar imediat după semnarea contractului, clienţii au posibilitatea de a pleca acasă cu autoturismul, în condiţiile în care acesta se află pe stoc.

De aceeaşi promptitudine se bucură şi clienţii care optează pentru leasing prin BRD Sogelease, aprobarea dosarului de finanţare efectuându-se direct în showroom-urile dealerilor. În termen de maximum 2 ore de la aprobarea dosarului de leasing, clienţii vor intra în posesia contractelor aferente achiziţionării autoturismului dorit.

Transparenţa la nivel de costuri, flexibilitatea şi rapiditatea aprobării finanţării constituie avantaje suplimentare ale ofertei globale prin brandul BRD Finance, de care clienţii se pot bucura. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe