Profesoara Alina Badea va fi primarul localităţii Runcu

luni, 7 mai 2012

• Partidul Conservator promovează oameni de valoare:

Profesoara Alina Badea va fi primarul localităţii Runcu

Partidul Conservator are toate şansele să câştige funcţia de primar în comuna Runcu. Conservatorii merg în această competiţie electorală cu o tânără profesoară de limba şi literatura română de la Școala cu clasele I-VIII din localitate. Alina Badea este dornică să schimbe faţa îmbătrânită a comunei Runcu şi să o modernizeze din temelii. “Ambiţioasă, perseverentă, foarte serioasăÔÇ£ ÔÇô aceasta este caracterizarea, la unison, a localnicilor, când vine vorba de profesoara Badea.
Ce a determinat-o să candideze? Care sunt gândurile cu care intră în bătălia electorală? La aceste întrebări ne-a răspuns zilele trecute tânăra candidată a Partidului Conservator, Alina Badea: “Eu vreau să aduc comuna Runcu în secolul XXI. Vreau să mă pun în slujba acestei comunităţi. Am întâlnit oameni deosebiţi în Runcu şi, în primul rând, pentru ei doresc să candidez. Vreau să înviorez localitatea! Este adevărat că nu am mai făcur politică, că nu am experienţă, dar nu pot să stau pasivă şi să asist cum destinul unei localităţi ajunge pe mâinile unor oameni slab pregătiţi, lipsiţi de viziune, încremeniţi în proiect.

Nu vreau să acuz pe nimeni, dar în ultimii ani nu s-a mai realizat nici un proiect edilitar de amploare în Runcu, în condiţiile în care Uniunea Europeană ne pune la dispoziţie fonduri de sute de milioane de euro. Mă voi zbate pentru accesarea acestor fonduri pentru proiecte în domeniul agriculturii, în primul rând, dar şi în turism. Runcu are un potenţial extraordinar în ceea ce priveşte turismul. Dumnezeu a înzestrat Runcu cu peisaje superbe, iar această apropiere de municipiu ne poate creşte şansele de a dezvolta turismul. Trebuie să profităm de acest atu. Localitatea este micuţă, dar se pot face aici multe lucruri bune, în beneficiul locuitorilor, spre exemplu: centre de colectare a fructelor şi a laptelui, produse care vor fi livrate procesatorilor din domeniu. Oamenii ar fi plătiţi pentru ceea ce produc. Cu siguranţă, voi colabora cu o firmă de consultanţă pentru accesarea unor proiecte cu finanţare europeană pentru: modernizarea drumurilor, o mare problemă a localităţii; încurajarea micilor fermieri; modernizarea infrastructurii şcolare; înfiinţarea unor mici întreprinderi rurale.ÔÇ£ ÔÇô acestea sunt doar câteva dintre proiectele profesoarei Alina Badea, candidatul PC la funcţia de primar al localităţii Runcu. “Ziarul de VâlceaÔÇ£ are încredere în ea şi o susţine în confruntarea electorală! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe