Primarul din Diculeşti, Sabin Cupăreanu, a bătut cu bestialitate o femeie

luni, 28 mai 2012

• Alo, Poliţia, Spitalul nr. 9!

Primarul din Diculeşti, Sabin Cupăreanu, a bătut cu bestialitate o femeie

Primarului din Diculeşti îi recomandăm diazepam injectabil! Pesedistul Sabin Cupăreanu nu stă bine cu nervii. A demonstrat-o zilele trecute când, ca un adevărat “gentelmanÔÇ£, a bătut o femeie, pe Eugenia Buză, membră a Organizaţiei PP-DD Diculeşti. Întâmplarea ne-a fost confirmată şi de mai mulţi cetăţeni din localitatea păstorită de recalcitrantul primar Cupăreanu. De altfel, pe adresa redacţiei am primit declaraţia victimei: 
“Subsemnata Buză Eugenia, posesor al C.I. seria nr. 343442, membră a Partidului Poporului Dan Diaconescu, Organizaţia Comunală Diculeşti, prin prezenta aduc la cunoştinţă următoarele:

În data de 09.05.2012 în jurul orelor 13:00 mă aflam la sediul circumscripţiei electorale nr. 27 Diculeşti în calitate de membru delegat al PP DD, sediu ce se află în incinta Primăriei Diculeşti. La un moment dat a apărut domnul primar Cupăreanu Sabin (din partea PSD) care a intrat în biroul circumscripţiei electorale şi când a văzut din adresa PP DD că eu reprezint în circumscripţie acest partid a ieşit, s-a întors către mine, m-a prins de păr şi m-a târât în biroul lui de primar. Aici m-a lovit cu palma peste faţă, m-a tras de păr, timp în care îmi adresa cuvinte de ameninţare şi jigniri: “curvă, târfă ÔÇô ce cauţi în PP DD, am să te mut din comuna mea, ţi-arăt eu ţie PP DD. Am să te scot din comuna mea. După o ploaie de cuvinte jignitoare unde nu m-a scos din târfă, curvă de la PP DD a deschis uşa şi ţinându-mă de păr m-a aruncat afară spunând că acum pot să mă duc la Dan Diaconescu. De faţă, când primarul Cupăreanu Sabin m-a bătut şi jignit în sediul primăriei Diculeşti, sediul comun cu sediul circumscripţiei electorale au fost: Viceprimarul PSD Stan Gheorghe, doamna Ioniţă Victoria, doamna Răducănoiu Floarea, preşedintele circumscripţiei electorale, vicepreşedinta circumscripţiei electorale, Nisipeanu Petre ÔÇôcandidat la Primăria comunei Diculeşti din partea PP DD la funcţia de primarÔÇ£ În facsimil prezentăm certificatul medico-legal care întăreşte afirmaţiile doamnei Eugenia Buză. Îi sugerăm preşedintelui PSD Vâlcea, Ion Cîlea, să trimită anumiţi candidaţi la şcoala de bune maniere. Dar de unde nu este, nici Dumnezeu nu cere! (N. T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe