|joi, octombrie 28, 2021
  • Follow Us!

Peste 400 de taximetrişti au particitat la întâlnirea cu Eusebiu Veţeleanu 

Peste 400 de taximetrişti au particitat la întâlnirea cu Eusebiu Veţeleanu

Candidatul UNPR, Eusebiu Veţeleanu, la funcţia de primar s-a aflat marţi, 29 mai, împreună cu susţinătorul său Mircia Gutău şi echipa de tineret, pentru a discuta cu o categorie de vâlceni cu care mulţi dintre noi interacţionează, în mâinile cărora ne punem viaţa şi punctualitatea la întâlnirile stabilite. Este vorba despre taximetrişti, oameni care muncesc ziua, dar şi noaptea, care au o răspundere imensă faţă de clienţii lor, dar care nu se bucură întotdeauna de aprecierea cuvenită din partea autorităţilor.
Ziua de marţi a adus taximetriştilor ocazia de a discuta din nou cu Eusebiu Veţeleanu o lungă serie de situaţii individuale ignorate de autorităţi, precum ajutorul pentru persoanele în vârstă fără venituri şi imposibilitatea multor tineri de a găsi un loc de muncă.

Fondul general al nemulţumirii îl constituie desconsiderarea cu care sunt trataţi în instituţiile publice vâlcenii fără niciun atu, iar principalele aşteptări ale alegătorilor cu care a discutat Veţeleanu şi echipa sa sunt MODESTIA, PRICEPEREA şi FERMITATEA care definesc însuşi statutul de “public servant” pe care candidatul UNPR doreşte să şi-l asume la Primăria Râmnicu Vâlcea.
Alte probleme semnalate de taximetrişti sunt insuficienţa locurilor de parcare dedicate lor, amenzile primite pentru staţionarea necesară încheierii curselor şi decalajul apărut între tariful maxim admis şi preţul combustibilului, identificarea taximetriştilor pirat. Eusebiu Veţeleanu a reţinut toate aceste doleanţe ca priorităţi ale viitorului primar al Râmnicului.

Fiecare zi din campania electorală aduce motive de mobilizare, motivare şi coagulare a progresiştilor pentru promovarea MODESTIEI, PRICEPERII şi FERMITATE.
,,Eu vă asigur că ceea ce spun nu este un basm. În campania electorală mulţi vin şi promit. Dumneavoastră sunteţi cei care vor discerne adevărul. Noi nu venim cu minciuni, sau cu promisiuni pe care nu le putem onora. Este ceva firesc ca taximitriştii să aibă un card pentru acces gratuit la toaletele publice. Să înfiinţăm două toalete cu program non-stop este ceva normal şi firesc. Vă asigur că nici Poliţia Comunitară, care s-a înmulţit foarte mult, nu va mai fi pusă să dea amenzi. Asta vă asigur!”, le-a spus Mircia Gutău taximetriştilor prezenţi la întâlnire.
,,Vreau să vă asigur că uşa mea va fi deschisă la Primăria Râmnicului pentru orice problemă. Sunt un om care ştie să vă asculte, să vă înţeleagă, să vă dea un sfat şi să vă ajute. Ne vom consulta cu dumneavoastră pentru orice problemă”, a conchis Eusebiu Veţeleanu .

Leave a Response