Nea Tică Dogaru, prima “victimăÔÇ£ a campaniei electorale din Vâlcea

luni, 14 mai 2012

Nea Tică Dogaru, prima “victimăÔÇ£ a campaniei electorale din Vâlcea:

“Am fost lovit cu maşina de nepotul meu, candidatul USL la Primăria Drăgoeşti, Gheorghe MelenteÔÇ£

Tiberiu Pîrnău

Start violent de campanie la Drăgoeşti! De ciudă că nu-l susţine în această campanie electorală, Gheorghe Melente, candidatul USL la funcţia de primar al acestei localităţi, l-ar fi lovit mârlăneşte cu maşina pe propriul unchi. Bătrânul Tică Dogaru ne-a declarat că a fost azvârlit aproape 10 metri într-un şanţ de pe marginea şoselei. Se pare că furia oarbă a viceprimarului Melente nu a mai ţinut cont de relaţiile de rudenie. Pe de altă parte, Melente neagă că s-ar fi produs acest accident şi spune că unchiul său “bate câmpiiÔÇ£.

Tică Dogaru: “Nepotul m-a aruncat în şanţ 10 metriÔÇ£

Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de duminică, 13 mai, în zona târgului din comuna Câmpu Mare, judeţul Olt. Dar iată ce ne-a declarat posibila victimă: “Eu sunt fratele mamii viceprimarului Melente. În această dimineaţă a băgat maşina în mine, m-a aruncat în şanţ. Sunt praf acum. Sâmbătă a avut loc lansarea la funcţia de primar a lui Melente, au fost mulţi aici şi de la judeţ, în frunte cu Cîlea şi Buican. Am făcut câteva poze cu telefonul, au tăiat miei, au dat de băut bere gratis. El ştie că eu nu-l susţin în această campanie electorală şi probabil s-a gândit că voi folosi în vreun fele acele poze. Eu azi (nr ÔÇô duminică) am fost în târg, în localitatea Câmpu Mare din judeţul Olt, vecină cu comuna Drăgoeşti. Nepotul ăsta al meu, Melente, candidatul la funcţia de primar din partea USL, s-a luat cu maşina după mine, m-a urmărit vreo 200 de metri şi m-a azvârlit vreo 10 metri în şanţ. Avea un pistol la el, cred că de jucărie, şi m-a ameninţat. Eu după aceea am oprit mai mulţi oameni şi şoferi cărora le-am povestit ceea ce mi s-a întâmplat. S-a strâns lumea acolo. M-am dus în faţa bisericii de ÔÇôacolo, din Câmpu Mare şi m-am spălat. Am sunat la 112 şi mi-au spus să mă duc la postul de poliţie din Câmpu Mare, să fac reclamaţie. Acum mă duc acolo. Mi-e teamă să nu fie muşamalizat acest incident. Este strigător la cer ceea ce s-a întâmplat! Domne omoară lumea pe drum! Nu-l susţin şi din cauza aceasta m-a lovit. M-a întrebat de ce-l fotografiez pe el. Problema este că acum mi s-a stricat şi telefonul, îl aveam în mână.ÔÇ£ ÔÇô a mai spus Tică Dogaru.

Viceprimarul Melente: “Nu e nimic adevărat!ÔÇ£

Viceprimarul Gheorghe Melente a negat cu fermitate producerea acestui incident: “Nu e nimic adevărat. Sunt şuşanele, zvonuri otrăvite aruncate pe piaţă de duşmanii mei politici. Nici măcar nu am fost acolo! Dar cum aţi aflat aşa de repede? Eu am fost la Poliţia din Câmpu Mare şi am dat declaraţii referitoare la acest incident. Unchiul meu va fi amendat pentru anunţ fals. Mă bucur că m-aţi sunat pentru a-mi spune punctul de vedere. Le este teamă că voi câştiga primăria. Este mâna lui Lăcusteanu şi a lui Rada. Eu sunt prea cinstit, nu mă ocup cu măgării din acestea.ÔÇ£ ÔÇô ne-a precizat Gheorghe Melente, candidatul USL la funcţia de primar din comuna Drăgoeşti.

“Ziarul de VâlceaÔÇ£ va aprofunda investigaţia în legătură cu acest incident. Vom reveni cu detalii într-o ediţie viitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe