Ion Cîlea: în spatele candidaturii mele nu aduc vorbe şi promisiuni amăgitoare

joi, 3 mai 2012

Candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea,

Ion Cîlea: în spatele candidaturii mele nu aduc vorbe şi promisiuni amăgitoare

Însoţit de reprezentanţi ai organizaţiilor judeţene şi municipale ale partidelor afiliate la Uniunea Social Liberală, Ion Cîlea şi-a depus în cursul zilei de 1 mai la Biroul Electoral Judeţean candidatura pentru alegerile locale din 10 iunie a.c. la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. După festivitatea de depunere a dosarului, candidatul la cea mai înaltă funcţie din administraţia judeţului, Ion Cîlea, a declarat: “Îmi depun astăzi candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, fără complexe şi fără emoţii. 

Am venit la acest ceremonial încărcat de linişte şi mulţumit sufleteşte pentru că în spatele candidaturii mele nu aduc vorbe şi promisiuni amăgitoare.

Eu vin cu certitudini demonstrate prin realizările cu care voi încheia actualul mandat de preşedinte şi pe care îl voi continua după ce vâlcenii, în slujba cărora m-am aflat, zi şi noapte, timp de 4 ani, mă vor onora cu votul lor.
Din acest punct de vedere, aşa cum spuneam, nu am niciun fel de emoţii. Ba dimpotrivă, sunt şi mai fericit că, după rezultatul moţiunii de cenzură, Parlamentul şi-a retras încrederea în ultimul bastion guvernamental al coaliţiei şi că puterea executivă va fi exercitată de un Guvern reprezentativ al Uniunii Social Liberale.

De-acum şi pe tot parcursul viitorului mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, nu voi mai bate la porţi închise. Nu voi mai cerşi drepturi la miniştri surzi şi orbi pentru faptul că n-am făcut parte din tagma lor politică.
Vom avea, probabil chiar din această săptămână, un guvern reprezentativ al USL care ştie cât ne-am zbătut şi care va răspunde cu toată solicitudinea la cererile noastre.
Acestea sunt motivele pentru care trăiesc o stare de linişte şi de încredere în votul de la 10 iunie 2012.
 
Aşa să ne ajute Dumnezeu!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe