Ion Calea candidatul USL pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetean Valcea

joi, 24 mai 2012

OAMENII INAINTE DE TOATE !

Ziua de 21 mai , zi sfanta pentru foarte multi valceni care poarta numele de Constantin si Elena, l-a gasit pe domnul dr. ing. Ion Calea candidatul USL pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetean Valcea in mijlocul valcenilor.

“ Pentru mine este foarte important ca in fiecare zi , asa cum am facut timp de 4 ani sa ma intalnesc si sa dialoghez direct cu valcenii.

De dimineata am fost la Stoilesti, unde am participat alaturi de cetatenii comunei, la Hramul Sfintilor Constantin si Elena la Biserica, care poarta numele acestor Sfinti. Alaturi de mine a fost si tanarul Florin Ionescu, candidatul nostru pentru functia de primar , un om de o calitate deosebita si care se bucura din cate am vazut de un larg sprijin din partea cetatenilor.
Am fost si la Voicesti, unde impreuna cu domnul Florin Vatafu, actualul si viitorul primar al comunei, am participat la o adunare populara si la intalniri directe cu cetatenii.

Tot luni 21 mai, am fost si la Dragasani , unde iarasi am constatat ca primarul Cristian Nedelcu este iubit de dragasaneni si am toata increderea ca va fi votat pentru un nou mandat.
Din Dragasani am plecat la Stefanesti si impreuna cu colegii mei din organizatia locala am mers din casa in casa pentru a vorbi cu cetatenii.
Imi exprim increderea si aici ca tanarul Popa Stefan Vali va reusi sa obtina mandatul de primar al acestei comune.

Am incheiat ziua la targul de la Pesceana, unde impreuna cu candidatul nostru la functia de primar , domnul Vasile Ion am stat alaturi de oamenii prezenti la aceasta manifestare, organizata cu prilejul sarbatoririi Sfintilor Imparati Constantin si Elena ! ” ÔÇô Ion Calea , candidatul USL pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetean.

Ziua de 22 Mai a fost dedicata in totalitate intalnirilor si dialogului direct cu cetatenii din Municipiul Ramnicu Valcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe