Infracţiuni la regimul circulaţiei

joi, 17 mai 2012

Infracţiuni la regimul circulaţiei

1. La data de 14 mai a.c., în jurul orei 18.12, B. Viorel, de 39 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, a condus un autoturism marca Nissan, pe bulevardul Calea lui Traian, având numerele provizorii expirate din data de 08 mai a.c.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

 2. Tot ieri, ora 22.00, poliţiştii Secţiei nr.11 Poliţie Rurală Zătreni, în timp ce se aflau în executarea atribuţiunilor de serviciu, în comuna Grădiştea, au oprit pentru control un autoturism marca Dacia Logan condus de către R. Damian, de 35 ani, din comuna Livezi, care circula pe DN 67 B, din direcţia Drăgăşani către Târgu-Jiu.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliţiei, s-a stabilit faptul că persoana depistată are permisul de conducere reţinut din data de 08.06.2011.
 În continuare se efectuează cercetări faţă de R. Damian sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Dosar penal pentru furt

La data de 10 mai a.c., în jurul orei 16.35, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Vâlcea au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în curtea Spitalul Judeţean Vâlcea, un cetăţean a fost înşelat de o persoană de sex feminin.

La faţa locului, a fost identificată partea vătămată, respectiv C. Cristina, din comuna Stăneşti, care a relatat verbal că a fost înşelată, prin metoda ghicitului, de o persoană de sex feminin, de suma de 210 lei.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat principalul suspect al furtului, respectiv M. Floriana, de 25 ani, din municipiul Rm. Vâlcea.
În cauză se efectuează cercetări faţă de tânără sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

2 femei sunt cercetate pentru furt

La data de 15 mai a.c., in jurul orei 14.10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi cu privire la faptul că, 2 persoane au sustras mai multe produse cosmetice din incinta unei societăţi comerciale din municipiu.
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat-o pe M. Ramona, de 21 ani, care sustrăsese dintr-un magazin mai multe produse cosmetice, aceasta fiind însoţită de o altă persoană care nu a fost găsită la faţa locului.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit identificarea şi celei de-a doua persoane, care a participat la furt, respectiv M. Lenuţa, de 21 de ani.
În continuare se efectuează cercetări faţă de cele 2 tinere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Accident rutier soldat cu rănirea unui pieton

La data de 14 mai a.c., în jurul orei 16.45, în municipiul Rm. Vâlcea a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei femei.
Astfel, D. Eduard, de 23 ani, în timp ce conducea un autoturism marca Peugeot 206, pe aleea de acces din Piaţa Nord, a vrut să vireze la stânga pe strada Matei Basarab, moment în care a accidentat-o uşor pe S. Anişoara, de 23 ani, din comuna Perişani, care se angajase, în calitate de pieton, în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a tinerei, care a fost transportată la spital, unde a fost diagnosticată cu escoriaţii genunchi drept.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe