|luni, octombrie 18, 2021
  • Follow Us!

Emilian Frâncu, candidatul “Sex şi Crimă,” e incompatibilÔǪ religios 

• Show la Râmnicu Vâlcea

Emilian Frâncu, candidatul “Sex şi Crimă,” e incompatibilÔǪ religios

Senatorul Emilian Frâncu, candidatul USL pentru Primăria Râmnicului nu poate deveni primar fiindcă nu î╚Öi poate reprezenta concetă╚øenii în Consiliul Eparhial, unde primarul e membru de drept. Mai corect spus, poate fi ales primar, doar că în conducerea Eparhiei Râmnicului nu are cum să fie întrucât este incompatibilÔǪreligios.
Emilian Frâncu este de confesiune greco-catolic, ceea ce nu poate fi decât respectabil, însă cetă╚øenii Râmnicului sunt aproape 99% ortodoc╚Öi. Cum un greco-catolic nu poate fi în conducerea unei eparhii ortodoxe, apare o problemă.

Nu am fi discutat acest aspect dacă nu ar fi părut oarecum amuzant. Se ╚Ötie că senatorul Frâncu este unul dintre întemeietorii primei reviste porno din România, celebra publica╚øie “Sex ╚Öi Crimă”, care a apărut la începutul anilor 90 ╚Öi care a adus mari sume de bani editorilor. Acum, pare că Frâncu plăte╚Öte într-un mod divin pentru destrăbălarea jurnalistică a tinere╚øilor, fiind pus în situa╚øia de a nu-╚Öi putea reprezenta, în principiu, cetă╚øenii în conducerea eparhiei lor.

Leave a Response