De ce îl susţine doctoriţa Balaban pe Vasilache

joi, 31 mai 2012

La Olăneşti interesul poartă fesul !

De ce îl susţine doctoriţa Balaban pe Vasilache

• Care este preţul plătit de viceprimar pentru sprijinul doamnei doctor? Păi vă spunem noi. Este vorba despre un apartament! Deşi are apartament în Olăneşti şi altul în Râmnic doamna doctor Balaban vrea o locuinţă în Blocul ANL din Olăneşti pentru fiica ei.

Nicu Trandafir

Puţinii oameni care îl mai susţin pe Sorin Vasilache o fac numai din interes. Tot Olăneştiul ştie deja despre metodele brutale prin care Vasilache şi ai lui au încercat să intimideze populaţia şi să obţină susţinerea la urne prin presiuni. Favorit clar al ultimelor sondaje Ioan Filip spune că va fi un primar demn şi profesionist care va promova în primărie competenţa şi nu va minţi electoratul. Filip are 60% în sondaj realizat recent chiar de oamenii PSD. Intenţia de vot a adevăraţilor liberali din Olăneşti este tot spre Filip. Cei care au rămas lângă Vasilache o fac numai din interes. Vom da exemplul azi al medicului de familie Rodica Balaban. Este de peste 20 de ani consilier local aşa că nici nu mai putem calcula câţi bani a luat din această poziţie din Consiliul Local. Ar fi putut, de bun simţ, în aceşti ani să îşi facă un cabinet medical în care să consulte pacienţii. Putea să facă un credit cu dobândă mică pentru a cumpăra un spaţiu sau putea foarte bine să închirieze un spaţiu pentru a-şi desfăşura activitatea. S-a complăcut în a drena banii pe care îi încasează pentru pacienţi. Spre exemplu îl ţine salariat pe soţul ei care nu face nimic. Nimeni nu ştie dacă e şofer, asistent sau ce este trecut în contractul ei. Ca medic de familie a ajuns să consulte pacienţi pe uliţele din Cheia sau din Olăneşti Sat, prin curţile căminelor, grădiniţelor şi şcolilor. Doamna Balaban ştie bine cum actuala administraţie a tocat vreo 7 miliarde de lei (Ciucă şi Vasilache) pentru a achiziţiona pe credit bancar un spaţiu ce urma să fie transformat în dispensar. Nu a făcut nimic în acest sens. Dispensarul nu funcţionează!

Doamna Balaban face de zor o campanie proastă tovarăşului Sorinache Vasilache. Care este preţul plătit de viceprimar pentru sprijinul doamnei doctor? Păi vă spunem noi. Este vorba despre un apartament! Deşi are apartament în Olăneşti şi altul în Râmnic doamna doctor Balaban vrea o locuinţă în Blocul ANL din Olăneşti pentru fiica ei. În acel deja celebru bloc în care există 32 de apartamente. Vasilache şi Ciucă nu au repartizat niciunul deşi puteau să o facă. În schimb au minţit peste patru sute de cetăţeni că le vor da locuinţă ! Probabil nu au minţit-o pe doamna Balaban! Sau nu vor să o mintă pentru că oricum nu vor putea să îi dea locuinţă. După 10 iunie primarul Filip va repartiza aceste apartamente exact celor care corespund criteriilor şi care au dreptul legal la ele! Să ajungi să te foloseşti de un doctor care face presiuni asupra pacienţilor, inutile de altfel precum şi de un pămpălău ca Onuţ căruia Vsilache i-a promis că îl va face viceprimar dacă câştigă alegerile iată ultima treaptă de decădere a fostului recepţioner Vasilache! În timpul rămas până la campanie vom da jos masca de pe feţele celor care îl susţin pe acest om care ar trebui lăsat să se întoarcă la munca lui de recepţioner şi vom scrie despre interesele celor care îl susţin. Interese total diferite faţă de ale cetăţenilor din Olăneşti care vor un primar cinstit, profesionist, onest, bun cunoscător al problemelor de administrare. Vasilache nu va putea să facă decât ce îi vor dicta alţii. E o marionetă a unei găşti care vrea să trăiască bine. Va păpa degeaba milioane de euro din bugetul staţiunii aşa cum a făcut alături de Ciucă. Tocmai de aceea orice om cu scaun la cap şi alegător responsabil din Olăneşti nu va vota cu Vasilache!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe