Bogdan Miţaru, campionul comisiilor de licitaţii şi al consiliilor de administraţie

luni, 7 mai 2012

• Fostul preşedinte al CJ Vâlcea, Anton Miţaru, are în continuare “greutate” în Primăria Râmnicului

Bogdan Miţaru, campionul comisiilor de licitaţii şi al consiliilor de administraţie

Toţi cei cinci consilieri locali care au plecat în urmă cu o lună de la PDL la UNPR au fost înlocuiţi rapid cu alţi cinci democrat-liberali de pe lista de supleanţi, însă puţină lume ştie că noii veniţi în Consiliul Local au prins câte o bucăţică din “ciolanul” licitaţiilor sau concesiunilor organizate de Primăria Râmnicului. Astfel, anonimul Ioan Ștefan Neacşu a prins un os de ros în comisia de licitaţie pentru concesionarea unor loturi de teren din zona Parcului Industrial, iar Bogdan Miţaru (fiul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, Anton Miţaru) şi-a găsit loc în Comisia socială de analiză a solicitărilor privind repartizarea locuinţelor pentru tineri. Tot Bogdan Miţaru, alături de Florin Bulat, a intrat în Adunarea Generală a Acţionarilor la SC Pieţe Prest SA, o societate din subordinea Primăriei Râmnicului. Se vede de la un kilometru că fiul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea este printre favoriţii actualei conduceri a Primăriei Râmnicului pentru că tot Bogdan Miţaru, alături de Auraş Petronel Țugulan, a fost numit în Comisia de atestare a administratorilor de imobil, un post care poate aduce multe “beneficii” din partea persoanelor care îşi doresc să ajungă administrator de bloc. În fine, tot Bogdan Miţaru a mai fost desemnat în consiliile de administraţie la Școala nr. 5 şi Colegiul Tehnic Energetic.

Vă înşelaţi dacă credeaţi că Bogan Miţaru nu a mai primit nimic, pentru că acesta a mai prins două posturi în consiliile de administraţie de la Școala Generală Take Ionescu şi Grădiniţa cu Program Prelungit Ostroveni 2. Printre schimbările operate la nivelul comisiilor mai amintim: fostul viceprimar Eusebiu Veţeleanu, desemnat conform Hotărârii Consiliului Local nr. 185/33 din 30 iunie 2008 în Comisia municipală pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor, a fost înlocuit cu viceprimarul Cosmin Constantinescu; Mihail Botea, numit prin Hotărârea Consiliului Local nr. 196 din 20 iunie 2010 să facă parte din Comitetul energetic, înfiinţat la nivelul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, a fost înlocuit cu Florin Bulat; Doru Filip a făcut rocada cu Ioan Ștefan Neacşu în Adunarea Generală a Acţionarilor a SC Apavil SA.

Schimbările nu s-au oprit aici, pentru că Doru Filip, desemnat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 283 din 30 iunie 2010 în consiliile de administraţie la Școala nr. 10, Colegiul Naţional Alexandru Lahovari şi Grădiniţa cu Program Prelungit Ostroveni 1, a fost înlocuit cu Ioan Ștefan Neacşu, Florin Bulat a fost numit în consiliile de administraţie la Școala cu clasele I-VIII I. Gh. Duca şi Clubul Sportiv Școlar, iar Auraş Petronel Țugulan a prins un os de ros în Comisia Locală de Ordine Publică, constituită la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea.

(Petre Coman)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe