Accident rutier la Băile Olăneşti

joi, 10 mai 2012

Accident rutier la Băile Olăneşti

 La data de 08 mai a.c., în jurul orei 16.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie în oraşul Băile Olăneşti.
 Astfel, M. Adrian, de 31 ani, din localitate, în timp ce conducea pe strada Băilor, un motoscuter marca Yamaha, din direcţia Parcului Central către Bazinul de ape sulfuroase, a lovit-o pe GINA S. de 52 ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers cu motoscuteristul.
În urma accidentului a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru investigaţii, unde i s-a stabilit diagnosticul de politraumatism minor.
Conducătorul motoscuterului nu purta cască de protecţie în momentul impactului şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Suspect de tâlhărie, identificat de poliţiştii vâlceni

 În urma activităţilor şi a investigaţiilor specifice întreprinse, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Vâlcea au reuşit identificarea principalului suspect al faptei de tâlhărie comisă în noaptea de 05/06 octombrie 2011 într-un apartament din municipiul Rm. Vâlcea.
Este vorba de N. Cristian, 20 ani, din comuna Drăghiceni, judeţul Olt, faţă de care s-a dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie în formă agravantă.
Poliţiştii au stabilit că acesta, fiind invitat de partea vătămată în apartamentul său, la un moment dat, l-a lovit pe M. Andrei, proprietarul apartamentului, cu scopul de a-şi însuşi banii şi bijuteriile aflate în apartament, după ce în prealabil a folosit somnifere pe care le-a dizolvat în băutura pe care M. Andrei.
 Cercetările continuă în vederea probării faptelor comise, urmând să se propună soluţie procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe