Sparle si soparle

miercuri, 11 aprilie 2012

Sparle si soparle

• La începutul acestei săptămâni, preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul privind eliberarea din funcţie a judecătoarei Lucia Bărăscu, de la Tribunalul Vâlcea. Lucia Bărăscu a lucrat peste 18 ani în magistratură şi s-a remarcat în anul 2006 când a pronunţat sentinţa de eliberare din arest a fostului primar Mircia Gutău şi a lui Nicolae Dicu.

• Se strânge laţul în jurul „patronului de carton" de la Televiziunea Etalon, Valentin Adrian Iliescu. Administraţia Finanţelor Publice a Municipiului Râmnicu Vâlcea va organiza în data de 20 aprilie 2012 prima licitaţie publică pentru vânzarea bunurilor mobile ce aparţin debitorului SC Etalon Plus SRL, în dosarul de executare nr. 451. Deocamdată, cei de la Finanţele Publice vor scoate la vânzare doar o... pianină Lambert London, pentru că VAI-ul din Vâlcea a avut grijă mai demult să-şi treacă mai multe bunuri sau să cedeze părţi sociale de la diverse firme pe numele altor persoane.

• Bosul absolut a lăsat însărcinată o handbalistă. Soţul acesteia a băgat imediat divorţ. Toată Vâlcea ştie de tărăşenie, dar insul cu pricina continuă să dea lecţii de economie şi moralitate în presa pupincuristă locală şi naţională.

• Trustul 3 Construcţii şi sateliţii săi au intrat în forţă în afaceri cu Primăria Râmnicu Vâlcea. Amănunte despre această „relaţie" le vom furniza cititorilor noştri imediat după Sfintele Sărbători de Paşti!

• În urmă cu două săptămâni, Dumitru Cumpănaşu şi Florin Bălan (fostul director de la Uzinele Sodice Govora) au fost văzuţi la braţ îndreptându-se către... formaţiunea politică a lui Miron Cozma, Partidul Social Democrat al Muncitorilor. „Omul cu staţia" Cumpănaşu deţine recordul absolut al înregimentărilor politice (i-a scăpat probabil doar Partidul Romilor), iar Florin Bălan este „liber de contract" după ce PDL l-a dat afară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe