S.O.S.-Progresul -SCM

miercuri, 4 aprilie 2012

S.O.S.-Progresul -SCM

„Progresul" -SCM din Rm. Vâlcea, o legendă din care nu au rămas decât amintirile, o legendă care, probabil, se pregăteşte şi ea mai mult să dispară, precum altele, decât să accepte o necesară schimbare. Pentru că în această „legendă", conducătorii ei -preşedinte, contabil şef şi, mai nou, locţiitoarea ei -fiică a contabilului-şef nu au „obosit" să conducă decât în favoarea lor. Banii obţinuţi din producţia proprie cât şi din chiriile plătite de firmele găzduite în spaţiile „Progresului" sunt folosiţi nu pentru retehnologizare, care ar crea premisele performanţei, ci pentru a plăti amenzi şi, desigur, pentru bunăstarea lor personală. Până şi secretara, împrumutând stilul celor menţionaţi, şi-a „îmbunătăţit" nivelul de trai tot din chiriile încasate se pare cu chitanţe false, doar i s-a dat mână liberă de către cei îndrituiţi să aibă grijă de averea cooperatorilor.

Şi aşa apar „oamenii grei" din „Progresul", iar firmele lor, căpuşe chiar, prosperă pe spinarea ei, nemaiplătind chirie de luni de zile. Cel care ţinea echilibrul -vicepreşedintele Dumitraşcu Gheorghe a fost nevoit să plece, huiduit de cei care se simţeau stânjeniţi în activitatea lor de spoliere -contabilul-şef Preda Maria, contabil Preda Cristina şi secretara, cică, şefă Obogeanu Marinela. Iar preşedintele Pleşanu Ilie se simte şi el „preşedinte", deoarece a scăpat de..."sula din coastă".

Tragem acest semnal de alarmă acum, în preajma unei noi adunări generale, căci se „lucrează" deja la „albirea" gesturilor înfăptuite de cei amintiţi, considerându-le mici „abateri disciplinare". Nu-i aşa că-i incredibil? Falsu,uzul de fals, furtul, înşelăciunea cu bună ştiinţă...mici abateri disciplinare? Doar au avut ei grijă unii de alţii, ca să câştige încrederea cooperatorilor şi-aşa din ce în ce mai puţini...Salvaţi „Progresul", oameni buni, dragi cooperatori cinstiţi şi harnici! Înlăturaţi, cât mai puteţi, excrocii, ca să prosperaţi şi voi, să nu deveniţi nişte amintiri, precum întreprinderea voastră!

Un grup de cooperatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe