Mircia Gutău şi Eusebiu Veţeleanu s-au întâlnit într-o săptămână cu peste 1000 de râmniceni

duminică, 1 aprilie 2012

• Iubiţi şi respectaţi de locuitorii municipiului Râmnicu Vâlcea!

 

Mircia Gutău şi Eusebiu Veţeleanu s-au întâlnit într-o săptămână cu peste 1000 de râmniceni

 

După cum deja i-au obişnuit pe cetăţenii Râmnicului, fostul edil  Mircia Gutău şi fostul viceprimar Eusebiu Veţeleanu şi-au propus şi realizat noi întâlniri cu aceştia, în toate cartierele din municipiu. Scopul întâlnirilor a fost de a-i consulta pe oameni cu privire la proiectele aprobate şi nefinalizate până la această dată şi pentru a afla doleanţele râmnicenilor.
Săptămâna trecută, Mircia Gutău şi Eusebiu Veţeleanu au avut întâlniri cu aproximativ 1000 de cetăţeni din cartierele Petrişor, Lenin Sud, 1 Mai, Morilor, Troianu.Peste cinci sute de râmniceni au fost invitaţi  la restaurantul Supca din Lenin Sud, pentru a petrece câteva ore alături de cei doi progresişti.

Sondaj de opinie: Candidatul UNPR este pe primul loc

Mircia Gutău le-a mulţumit invitaţilor pentru că le sunt alături, menţionând că UNPR a efectuat un sondaj de opinie, în care candidatul Veţeleanu este pe primul loc. ,,Veţi vedea că vom ieşi învingători la mare distanţă, n-aş fi intrat în această bătălie dacă n-aş fi avut lângă mine un om extraordinar, pe Eusebiu Veţeleanu, un om modest şi cu respect faţă de cetăţenii Râmnicului. Cred că râmnicenii au nevoie de modestie, pricepere şi seriozitate, iar el este un om modest, cu mult bun simţ, niciodată nu m-a trădat, fiindu-mi alături la bine şi la greu, este singurul pentru care voi accepta să lucrez la primăria Râmnicului."

Acesta a precizat că, odată ce vor câştiga alegerile, îşi vor pune întreaga pricepere, experienţă şi putere de muncă în slujba râmnicenilor şi că nu vor răspunde atacurilor murdare venite din partea adversarilor politici. De asemenea, Gutău şi-a exprimat şi nemulţumirea faţă de comportamentul ulterior al actualului primar, care, nici măcar nu a finalizat lucrările începute de acesta, ba chiar le-a lăsat de izbelişte, ori le-a modificat. Iată două exemple: proiectul „Amenajarea şi modernizarea străzilor Aurelian Sacerdoţeanu şi Patriarh Iustinian Marina", care nu este finalizat şi „Pasajul denivelat suprateran pe Bulevardul Tudor Vladimirescu", pe care îl consideră a fi cel mai important, preluat fiind de la fostul primar, Zamfirescu. Gutău acuză că acesta a fost atât de drastic modificat, încât nu se va mai realiza decât un singur pod. Alte nemulţumiri sunt legate de grădiniţele făcute în oraş şi rămase nemobilate, de Căminul de bătrâni nefinalizat,  ca şi de faptul că, în locul unui cimitir în zona Petrişor, actualul edil doreşte să facă unul în Feţeni, dincolo de Adăpostul pentru câini.

Veţeleanu: „Împreună cu Mircia Gutău vom face o echipă redutabilă!"

La rândul său, Eusebiu Veţeleanu a mulţumit fostului edil. ,,Cunosc foarte bine problemele acestui oraş şi vă asigur că împreună cu Mircia Gutău vom face o echipă redutabilă şi vom conduce acest oraş astfel încât dumneavoastră să fiţi mulţumiţi, la fel ca atunci când Gutău a fost primar. Va fi o campanie extrem de murdară, din disperare, adversarii noştri politici vă vor umple cutiile poştale cu fel de fel de mizerii la adresa noastră. Veţi vedea că nu-i voi ataca, pentru că aşa consider eu că este frumos", a spus Eusebiu Veţeleanu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe