În atenţia primarului Nicolae Voicescu: A fi OM e lucru mare, a fi domn e o întâmplare!

duminică, 1 aprilie 2012

În atenţia primarului Nicolae Voicescu: A fi OM e lucru mare, a fi domn e o întâmplare!

Nicu Trandafir

Primarul Nicolae Voicescu din Fârtăţeşti nu are nicio obligaţie morală sau financiară faţă de Ion Cîlea. Nu acesta din urmă l-a făcut primar. Primarul Nicu Voicescu nu trebuie să se simtă obligat nici faţă de PSD sau Ion Cîlea când vine vorba de locuitorii din Fârtăţeşti. Cîlea nu a făcut milostenii în această localitate iar partidul a beneficiat de pe urma votanţilor de aici şi nu votanţii de pe urma partidului. Faţă de USL primarul din Fârtăţeşti nu numai că nu e obligat cu ceva dar e pus şi în situaţie hilară deoarce liberalii au comandat atacuri dure împotriva sa de câte ori au avut ocazia. Public Voicescu a recunoscut de multe ori că a fost ajutat de deputatul Constantin Mazilu ( iar presa vâlceană a descris, dar nu de fiecare dată, situaţiile în care comuna era sprijinită de parlamentarul UNPR). Sprijinul a venit din prietenie pentru că deputatul Mazilu spunea mereu celor care îi reproşau eforturile în acest sens ; „Nicu e prietenul meu şi nu are altul care îl poate ajuta acum!"

A venit însă şi timpul ca Nicu Voicescu să îl ajute pe deputat. Voicescu ştie bine că pentru Mazilu câştigarea primăriei din cea mai mare comună a colegiului ar însemna mult ca imagine pentru UNPR. Voicescu ştie că în politica vâlceană Cîlea începe să reprezinte trecutul iar Mazilu va face parte mulţi ani din prezent şi viitor. Nicu Voicescu ştie că structural şi el şi Dan Mazilu sunt oameni de stânga. Iar UNPR este singurul partid modern de centru - stânga din România pentru că PSD începe să îşi piardă identitatea în acest amalgam din USL iar în Vâlcea, după dispariţia politică a lui Cîlea va fi haos în organizaţia social democrată. Voicescu ştie bine că după 10 iunie CJ va avea visteria goală. Mai ştie că un Guvern USL nu poate ajuta o localitate mai devreme de martie 2012. 

Asta dacă USL va ajunge la guvernare pentru că există şanse mari ca PDL, UNPR, PP DD şi UDMR să poată forma un guvern după alegerile parlamentare. Voicescu poate crede, bineînţeles, că deputatul Mazilu va continua să îl ajute după 10 iunie pentru a îşi pregăti campania electorală din toamnă. Dar mai nimerit ar fi pentru primarul pe care şi noi l-am lăudat de multe ori din prietenie să creadă că „ Prietenul la nevoie se cunoaşte !" Ajutaţi-vă prietenul domnule primar! Nu trădaţi o prietenie şi nu pierdeţi un prieten al comunei pentru o semnătură pe un petic de hârtie. Respectaţi-vă promisiunea prieteniei şi nimeni din comună nu vă va învinui, încălcaţi-o şi toţi amicii comuni vă vor bârfi! Urmându-l de această dată pe Ion Cîlea vă îngropaţi viitorul, poate chiar viitorul apropiat !

P.S. Domnule Voicescu, credeţi că pentru locuitori contează sigla partidului ce va fi pusă pe buletinul de vot lângă numele dumneavoastră? Vă garantăm că NU !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe