Hidroelectrica a finalizat primul proiect finanţat prin POSDRU

miercuri, 11 aprilie 2012

Hidroelectrica a finalizat primul proiect finanţat prin POSDRU

• În data de 20 aprilie, la Sucursala Râmnicu Vâlcea, se va desfăşura conferinţa de presă pentru diseminarea externă a rezultatelor proiectului
 
Proiectul de formare şi perfecţionare a personalului societăţii derulat de Hidroelectrica şi-a atins obiectivele stabilite şi a ajuns în etapa finală, de diseminare externă a rezultatelor obţinute.

Obiectivul principal al proiectului finanţat din fonduri europene a fost crearea unui nucleu de specialişti şi manageri în îmbunătăţire procese, certificaţi CNFPA, care să continue, până în anul 2014, instruirea angajaţilor Hidroelectrica.
În cadrul etapei de diseminare externă Hidroelectrica anunţă rezultatele proiectului „Formarea şi perfecţionarea personalului societăţii, în conformitate cu Strategia de dezvoltare a resurselor umane, bazată pe principiile îmbunătăţirii continue a întregii activităţi, în scopul creşterii capacităţii de adaptare a societăţii la mediul economic în schimbare" implementat timp de 21 de luni (începând cu 1 august 2010).

Bugetul total al proiectului a fost de 1.465.000 lei, din care contribuţia Hidroelectrica 600.000 lei, respectiv 40,95% şi asistenţa financiară nerambursabilă 865.000 lei, respectiv 59,05%.

Rezultatele principale ale proiectului au fost:
• sensibilizarea a 120 de salariaţi cu privire la principiile îmbunătăţirii continue a proceselor (decembrie 2010 - ianuarie 2011)
• formarea a 45 de specialişti îmbunătăţire procese, certificaţi de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor (februarie - iunie 2011)
• formarea a 15 manageri îmbunătăţire procese, certificaţi de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor (septembrie - noiembrie 2011)
• elaborarea strategiei şi a procedurilor de lucru pentru implementarea filozofiei îmbunătăţirii continue a proceselor în Hidroelectrica (decembrie 2011)
• diseminarea internă a rezultatelor proiectului - program de conştientizare a 1005 salariaţi (ianuarie - martie 2012), reprezentând peste 17% din personalul societăţii, până la finele anului 2014 vor fi instruiţi 90% din angajaţii Hidroelectrica.
 
Ultima etapa a proiectului finanţat din fonduri europene - diseminarea externă se desfăşoară, în luna aprilie, în toate cele 13 sucursale şi la sediul central din Bucureşti al Hidroelectrica.
 
Astfel vor avea loc, simultan, 7 conferinţe de presă pentru diseminarea externă a rezultatelor proiectului în sucursalele Bistriţa, Buzău, Caransebeş, Curtea de Argeş, Cluj, Haţeg şi Oradea în data de 9 aprilie 2012.
În data de 20 aprilie 2012, se vor desfăşura 6 conferinţe de presă în celelalte sucursale ale Hidroelectrica: Porţile de Fier, Râmnicu Vâlcea, Sebeş, Sibiu, Slatina şi Târgu Jiu.
 
În data de 23 aprilie 2012, la sediul central din Bucureşti al societăţii, va avea loc conferinţa de presă pentru diseminarea externă a rezultatelor proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe