Handbalistele de la Oltchim, bănuite de NON-COMBAT

luni, 23 aprilie 2012

Handbalistele de la Oltchim, bănuite de NON-COMBAT

• Revoltă la vestiare. Fetele vor salariile întregi!

Campioana României la handbal feminin a pierdut săptămâna trecută confruntarea cu ÔÇ£U” Jolidon Cluj (scor 27-29), înregistrând prima înfrângere în campionat după 11 februarie 2009. În vestiarul echipei lui Radu Voina, scandalul e cât casa, asta dupa ce conducerea clubului din Vâlcea a decis înjumătăţirea contractelor jucatoarelor.

Oana Chirila nu s-a descurcat în faţa apărării de la Jolidon Cluj

Semifinalista Ligii Campionilor din acest sezon, Oltchim Rm.Valcea a fost învinsă, în campionat, după 3 ani, 2 luni şi 8 zile. Oltchim a cedat miercuri seara la Cluj, pe terenul rivalei ÔÇ£U” Jolidon, cu scorul de 27-29. Oltencele au condus autoritar două treimi din partidă, dar pe final s-au prăbuşit, fiind criticate aspru de către tehnicianul Radu Voina, altfel depăşit şi el de situaţie.

Gyor-ul a stricat tot

Surse din anturajul echipei fanion a handbalului feminin românesc susţin că înfrângerea de la Cluj nu a fost întâmplătoare, ea fiind, de fapt, rezultatul nemulţumirilor din sânul echipei. Mica Brădeanu &co sunt extrem de supărate pe conducerea clubului, care nu vrea să revină asupra deciziei privind blocarea a 50% din salarii. Hotărârea a fost luată după partidele din grupele Ligii Campionilor, când vâlcencele au pierdut lamentabil cu Buducnost şi au remizat cu franţuzoaicele de la Metz. Cele două părţi se înţeleseseră că banii să fie deblocaţi dacă fetele se califică în finală, dar cum ETO Gyor a ÔÇ£ucis” visul vâlcencelor de a prinde ultimul act, şefii de la Oltchim au rămas pe poziţii. (www.enational.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe