Fredi Dumbravă din Stoeneşti este un mincinos de cea mai joasă speţă

duminică, 1 aprilie 2012

• Deputatul Aurel Vlădoiu a luat ţeapă:

Fredi Dumbravă din Stoeneşti este un mincinos de cea mai joasă speţă

Nicu Trandafir

În Colegiul Horezu în care este deputat Aurel Vlădoiu primarii sunt în general oameni echilibraţi, cu experienţă profesională, cu studii, cu experienţă de viaţă. În comuna Stoeneşti ( localitate cu 13 sate) există însă o problemă. Un ipochimen a reuşit să ajungă candidatul USL la funcţia de primar şi culmea, deputatul PSD Vlădoiu este obligat să-l susţină pe acest individ.

Cine este Dumbravă?

Vă spunem noi. Este un individ a cărui principală sursă de venit este traficul de carne ( suspectat a fi dublat de evaziune fiscală). Afacerea nu îi mai merge aşa de bine iar omul vrea să ajungă primar pentru a face avere. Profitând de situaţia actuală în care primarul în funcţie nu mai vrea să candideze pentru un nou mandat Dumbravă porelit Fredi şi-a luat întâi măsuri să nu mai aibă contracandidaţi puternici. S-a pus bine cu deputatul liberal Buican (vom detalia în ediţia viitoare cât l-a costat această operaţiune) apoi şi-a aranjat reînscrierea în PSD, partid din care a fugit acum câţiva ani, l-a convins pe Cîlea că poate câştiga primăria şi i-a cerut voie liderului PSD să declanşeze un joc murdar.

Jocul murdar al lui Fredi

Ghidat după principiul greşit că în politică orice este permis Fredi Dumbravă a început să treacă pe la toate partidele cu şanse la alegeri, încercând astfel să se asigure că nu va avea contracandidat important la locale. S-a dus la UNPR s-a înscris acolo, fără ruşine i-a promis deputatului Mazilu şi lui Mircia Gutău că va câştiga Stoeneştiul pentru UNPR. A adus peste o sută de adeziuni completate la UNPR. De aici a fugit la PDL unde l-a minţit pe senatorul Dorel Jurcan. Acesta l-a primit în partid şi i-a spus că îl va pune candidat. Jurcan a pierdut astfel pe viceprimăriţa în funcţie care, scârbită de acceptarea acestui personaj care a înjurat-o de multe ori în public şi a ameninţat-o anul trecut cu toporul în mână că o omoară, a plecat la PP DD cu toată organizaţia veche a PDL. A fost şi pe la PP DD. Numai că aici Ion Nicolae a mirosit ceva şi i-a făcut vânt. Nicolae a rămas cu o organizaţie bună şi speră la un 20% în Stoeneşti. Fredi în schimb credea că a scăpat de PDL, UNPR şi PNL şi că va câştiga fără probleme. Ei bine uite că se înşeală. La fel se înşeală şi deputatul Vlădoiu care a fost rugat de Ion Cîlea să îl ajute pe candidatul USL să câştige.

Ce nu ştie deputatul Vlădoiu

Păi în primul rând deputatul, om iubitor de cultură, de artă, cunoscut ca un credincios ortodox practicant, apropiat de conducerea Episcopiei, nu ştie că acest Fredi nu are frică de Dumnezeu. Vom demonstra în ediţiile viitoare acest lucru vorbind despre uzul de fals a lui Fredi (cel referitor la o diplomă de absolvire a unui liceu din Cluj pe care Fredi nu l-a văzut nici măcar în poză). Diploma a folosit-o, cu tupeu, pentru a deveni student la Facultatea din Râmnic a Universităţii Constantin Brâncoveanu. Deputatul Vlădoiu dar şi alegătorii trebuie să ştie că Fredi Dumbravă nu a absolvit decât 8 clase. 

Deci dacă îl vor alege va fi cel mai slab primar din Vâlcea, incapabil să ducă la bun sfârşit proiectele de dezvoltare şi modernizare a comunităţii locale. Apoi vom vorbi despre motivele care îl mână pe acest măcelar să ajungă primar. Despre cum şi-a vândut apartamentul pentru a investi în campanie şi cum are de gând să recupereze banii după ce câştigă alegerile. Locuitorii din Stoeneşti trebuie să afle că până în 10 iunie îi vor vinde lui Fredi animalele pe preţ bun dar după 10 iunie, timp de 4 ani, dacă va fi primar, vor fi obligaţi să i le vândă numai lui şi la un preţ foarte - foarte mic. Închidem aici acest episod dar nu înainte de a îi întreba pe locuitorii satelor: Dobriceni, Cacova, Zmeuret şi Budurăşti: Nu v-aţi săturat să aveţi primar din satul Stoeneşti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe