Eusebiu Veţeleanu: Ne dorim o campanie electorală elegantă!

duminică, 8 aprilie 2012

• Candidatul UNPR la Primăria Râmnicu Vâlcea

Eusebiu Veţeleanu: Ne dorim o campanie electorală elegantă!

• preşedintele PRM Vâlcea, Ion Nuică, le-a cerut simpatizanţilor şi membrilor PRM să-l susţină pe Eusebiu Veţeleanu

La nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea se ştie că UNPR s-a aliat cu PRM. Aşa că, la întâlnirile cu cetăţenii, de săpămâna trecută, PRM susţine candidatura lui Eusebiu Veţeleanu pentru funcţia de primar al Râmnicului, dar vor avea listă separată pentru Consiliul Local.  

Cu toate că, între liderii celor două partide nu au fost semnate acte, colaborarea mai veche din administrarea politică şi-a spus cuvântul, fiind suficientă doar o înţelegere între cei doi oameni de onoare.   

„Ion Nuică este un om extraordinar şi mi-a promis că nu va avea candidat din partea PRM pentru postul de primar iar toţi cei care vor vota lista consilierilor locali a PRM vor fi alături de noi pentru susţinerea lui Eusebiu Veţeleanu. Acest lucru ne asigură succesul", a declarat Mircia Gutău. 

La alegerile din iunie, Ion Nuică este sigur că alături de progresişti rezultatul muncii lor le va aduce un scor zdrobitor.

Întâlniri cu cetăţenii din Petrişor, 1 Mai şi Nord

În această formulă, săptămâna trecută, aceştia au avut întâlniri cu peste 900 de cetăţeni din cartierul Petrişor, 1 Mai şi Nord. Ion Nuică le-a cerut simpatizanţilor şi membrilor PRM să dea dovadă de seriozitate, disciplină şi să nu se avânte în controverse la adresa unor adversari politici, în campania electorală ce urmează. Acesta i-a asigurat pe râmniceni că alături de Mircia Gutău şi Eusebiu Veţeleanu alegerile vor fi câştigate de către progresişti iar viitorul primar va fi Eusebiu Veţeleanu. Noi vrem de la dumneavoastră să demonstrăm că suntem disciplinaţi, suntem oameni care dorim să facem oraşul frumos şi să le demonstrăm că nu au cum să fie mai buni ca noi. După noi se vede ceva dar după ei trebuie să mai aşteptăm o jumătate de generaţie", a susţinut Nuică.

„E timpul să ştim exact cu cine plecăm la drum, alegerile locale se apropie, avem strategia noastră pentru a ieşi victorioşi din această bătălie politică în care-l avem aliat pe Ion Nuică şi colegii acestuia ", a declarat Mircia Gutău la întâlnirile cu cetăţenii.

Acesta a precizat că în cele două mandate ale sale a făcut absolut tot ce a promis, niciodată nu şi-a minţit cetăţenii şi ca urmare îi poate privi pe fiecare în ochi.   

În ceea ce-l priveste pe candidatul la funcţia de primar, Eusebiu Veţeleanu, Gutău i-a asigurat că-i va fi mâna lui dreaptă iar în această echipă promisiunile vor fi onorate.

Acestora le-a fost amintit şi faptul că acum 4 ani, ziarele erau pline de anunţuri în care cetăţenii refuzau cumpărarea apartamentelor din cartierul Ostroveni şi Petrişor.În momentul de faţă acestea au fost modernizate devenitd extraordinar de bine cotate.

La alegerile locale se votează omul, nu partidul!

„În alegerile locale se votează omul nu partidul. Dacă vă uitaţi la teoria pe care o face fiecare partid în parte, fiecare dintre ele doreşte binele oamenilor dar, din păcate, numai unii sunt cei care pun în aplicare această teorie. Noi suntem cei care încercăm să facem acest lucru", a spus Gutău.

Progresiştii îşi doresc o campanie cât se poate de elegantă, fără critici aduse contracandidaţilor săi. Atuul acestora este programul electoral, ceea ce trebuie făcut pentru municipiu iar cetăţenii pot alege ce este bun şi ce este rău.
La întâlnirile cu cetăţenii, lui Eusebiu Veţeleanu i se cer explicaţii cu privire la motivul rupturii relaţiei dintre el şi fostul coleg, actualul primar Romeo Rădulescu.

Eusebiu Veţeleanu a afirmat de fiecare dată că nu poate face echipă cu un om care tratează cu superioritate semenii lui şi oamenii din jur. Fiind crescut cu mult bun simţ, modestie şi cu cei şapte ani de acasă, Veţeleanu nu poate face parte dintr-o echipă care nu ştie să trateze cetăţenii decât cu dispreţ.
Şi pentru că sărbătorile pascale bat la uşă, aceştia le-au adresat tuturor cetăţenilor cele mai călduroase urări de sănătate, fericire şi bunăstare. 

„Sunt zile Sfinte când trebuie să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai caldă şi mai deschisă, sa ne întoarcem privirea către valorile esenţiale ale vieţii noastre. Fie ca Sfânta Sărbătoare a Invierii Domnului să aducă tuturor încredere, lumina, iubire, speranţă. Vă dorim cu ocazia acestor Sfinte Sărbatori să vă regăsiţi, să găsiţi calea spre fericire şi să păşiti în urma Binelui", le-a urat tuturor râmnicenilor Eusebiu Veţeleanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe