|miercuri, decembrie 1, 2021
  • Follow Us!

Deputatul Mazilu ar putea candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea! 

• Contracandidat puternic pentru Ion Cîlea:

Deputatul Mazilu ar putea candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea!

Mai multe surse credibile ne-au confirmat că Ministrul Apărării şi preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a insistat pe lângă deputatul Constantin Mazilu pentru ca acesta să intre în cursa electorală pentru preşedenţia Consiliului Judeţean Vâlcea. Este posibil ca parlamentarul vâlcean, lider al UNPR Vâlcea, să anunţe candidatura sa pentru acest post. Deputatul Mazilu poate să obţină un scor peste cel al senatorului Dorel Jurcan de la PDL, care a mai candidat pe acest post . Este chiar posibil să îl învingă pe Ion Cîlea deoarece în sfârşit liberalii ( care nu au candidat la preşedinţia CJ), conservatorii ( care nu îl înghit pe liderul pesedist), ţărăniştii ( care au fost colegi cu Dan Mazilu), fracţiunea din PSD care doreşte să acceadă la conducerea partidului şi nu are loc de Ion Cîlea şi gaşca sa ( deputatul Aurel Vlădoiu, Ion Matei, senatorul Laurenţiu Coca etc), plus o grămadă de nehotărâţi, toţi aceştia au acum o alternativă.

Constantin Mazilu va intra în cursa electorală târziu, fără o precampanie, când nimeni din judeţ nu se mai aştepta să apară un candidat surpriză. Nu este erodat politic, este popular mai ales în Colegiul pe care îl reprezintă, nu a duşmănit pe nimeni, din contră a ajutat pe toată lumea când i a fost solicitat sprijinul, se poate bucura de ajutorul unui grup de primari din toate formaţiunile politice, are relaţii excelente cu media vâlceană. Cu alte cuvinte este un om care, în fiecare zi după anunţarea candidaturii, poate urca în sondaje. 

Contactat telefonic, deputatul Mazilu ne-a declarat: “Nu am luat încă o decizie fermă în ceea ce priveşte candidatura la preşedinţia CJ Vâlcea. Ceea ce vă pot spune este faptul că nu exclud această posibilitate. Mă voi decide în zilele următoare în urma unei analize foarte minuţioasă şi serioasăÔÇ£

În orice caz, o eventuală candidatură a lui Mazilu va încurca evident calculele USL privind majoritatea din Consiliu Judeţean. Pentru că acum PDL, UNPR şi PP DD pot obţine o altă majoritate ! Nu-i aşa?

Leave a Response