Deputatul Dan Mazilu şi-a consolidat popularitatea în Colegiul Bălceşti cu ocazia Sărbătorilor Pascale

joi, 19 aprilie 2012

Fără să vorbească despre politică,

Deputatul Dan Mazilu şi-a consolidat popularitatea în Colegiul Bălceşti cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Nicu Trandafir

Recordman absolut în Vâlcea la ciocnit ouă! Deputatul Constantin Mazilu a traversat şi în acest an Colegiul Electoral Bălceşti, în lung şi în lat, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. A participat la slujbele religioase de la mai multe biserici, a jucat în hora satului din Popeşti, a participat la mai multe petreceri câmpeneşti de a doua şi a treia zi de Paşti şi a ciocnit mii de ouă roşii. Însoţit de soţie, o parte din fini şi de prieteni, printre care am remarcat-o pe doamna deputat Luminiţa Iordache, parlamentar UNPR în Colegiul Uninominal 1 din Iaşi, deputatul Mazilu a dat dovadă din nou de o rezistenţă fizică deosebită. A şofat sute de kilometri prin Colegiu pentru a încerca să fie prezent peste tot unde a fost invitat. Toţi cei care au vrut au ciocnit ouă roşii cu parlamentarul progresist. Și au vrut acest lucru mii de locuitori din Lăpuşata, Berbeşti, Lădeşti, Popeşti, Tetoiu, Copăceni. Pe mulţi dintre prietenii săi i-a ajutat aducând în Colegiu instrumentişti de renume care au încântat prin programele lor populaţia din câteva comune unde au avut loc petreceri câmpeneşti.

Horă organizată de Constantin Șerban la Popeşti

 Luni, 16 aprilie, în Târgul săptămânal ce aflat la intrarea în drumul spre satul Firijba, sute de cetăţeni din Popeşti s-au adunat la o horă organizată de Constantin Șerban. Cu această ocazie Dan Mazilu a ţinut un scurt discurs din care redăm : “Nu vreau să discutăm azi despre politică şi despre partide deşi mai este puţin până la campania electorală. Nu vreau să discutăm despre alegeri. Vreau să discutăm despre familie, prieteni, credinţă, tradiţie sărbătoare. Vreau să ciocnim ouă şi pahare de vin vreau să mâncăm împreună cozonac, vreau să ne bucurăm că suntem împreună. Voi sunteţi prietenii mei şi eu mă aflu aici pentru că mă simt bine cu prietenii mei. Constantin Șerban este prietenul meu şi este prietenul vostru. El vrea să reînnoade această tradiţie de a face o horă a satului în fiecare an cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Eu îl voi ajuta să organizeze această activitate. Sper să ne vedem de acum înainte în fiecare an a doua zi de Paşti. Vă doresc multă sănătate tuturor!”

Deputatul Mazilu a sprijinit comunităţile locale

Luminiţa Iordache, deputat UNPR de Iaşi a ne-a declarat că este bucuroasă că a acceptat să petreacă sărbătorile pascale în Colegiul Bălceşti. “Am vrut să vedem şi tradiţiile din aceste locuri. Poate anual vom reuşi să fim mai multe familii din Moldova care să venim aici şi mai multe familii din această zonă care să petreacă sărbătorile în Iaşi. Cred că populaţia de aici este norocoasă cu acest om minunat care este Dan Mazilu. Am cunoscut mulţi oameni dar rar mi-a fost dat să văd pe cineva atât de legat de locurile natale, să cunosc un politician care vorbeşte cu atâta dragoste de locurile de aici care toată ziua caută să facă lobby localităţilor din Colegiul său, proiectelor diferitelor administraţii locale. Fiind un coleg atât de deschis de sincer vă spun că ne-a convins de multe ori, nu numai pe colegi de ai săi de partid dar şi pe parlamentari din alte partide spun ne-a convins să ajutăm populaţia din aceste zone. Și am crezut că este bine să vin şi să îi cunosc personal pe cei de aici. Să văd locurile despre care mi-a vorbit Dan Mazilu şi soţia lui. Vă spun cu toată sinceritatea că măcar jumătate din politicieni din România dacă ar avea energia şi sufletul lui Dan Mazilu lucrurile ar merge mult mai bine în ţara noastră!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe