Clarificarea situaţiei adresei de domiciliu în Rm. Vâlcea

joi, 19 aprilie 2012

Clarificarea situaţiei adresei de domiciliu în Rm. Vâlcea

Pentru clarificarea situaţiei adresei de domiciliu sau de reşedinţă, din zonele în care numerotarea imobilelor sau denumirea arterelor de circulaţie au fost modificate după anul 1999, precum şi a situaţiei în care adresa din actul de identitate nu corespunde cu realitatea şi eliberarea actelor de identitate cu adresa corectă, facem apel la cetăţenii municipiului care se află în această situaţie să meargă urgent la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor din Municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Regina Maria, nr. 6 (fostul sediu al Băncii Naţionale a României).

Clarificarea situaţiei adresei de domiciliu este impusă de actualizarea listelor electorale în perspectiva alegerilor locale din 10 iunie 2012. Facem precizarea că eliberarea noilor acte de identitate se face GRATUIT pentru persoanele care se află în această situaţie.
Programul cu publicul al Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor este următorul: (primire acte): luni, marţi şi joi: 8.30 ÔÇô 14.00; miercuri: 8.30 ÔÇô 14.00 şi 15.30 ÔÇô 18.30; vineri: 8.30 ÔÇô 11.00; (eliberare acte): luni, marţi şi joi: 15.00 ÔÇô 16.30; vineri: 13.00 ÔÇô 16.30. Lista documentelor necesare este disponibilă pe site-ul primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, la adresa www.primariavl.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe