AJOFM Vâlcea va organiza, pe 27 aprilie 2012, Bursa Generală a Locurilor de Muncă

joi, 26 aprilie 2012

• Spaţii special amenajate pentru informare şi consiliere profesională

AJOFM Vâlcea va organiza, pe 27 aprilie 2012, Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Pentru a veni în sprijinul solicitanţilor de locuri de muncă din judeţul Vâlcea, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Vâlcea va organiza în Râmnicu Vâlcea, pe 27 aprilie 2012, începând cu ora 9.00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă la CRFPA Vâlcea, locul deja consacrat pentru astfel de acţiuni de mediere. Până vineri 20.04.2012, 35 de angajatori şi-au anunţat prezenţa la eveniment (din cei 72 contactaţi) oferind un număr total de 251 locuri de muncă vacante, din care 27 pentru cei cu studii superioare.

Ca o noutate, faţă de bursele anterioare, în acest an se va amenaja, separat de locul în care se vor afla agenţii economici, un spaţiu special destinat acordării informaţiilor privind: alcătuirea unui CV, întocmirea unei scrisori de intenţie, tehnici de căutare a unui loc de muncă. Aceste activităţi vor avea o durată de maxim 20 minute, grupele cu solicitanţi nu vor depăşi 20 de persoane şi vor avea o frecvenţă din 30 în 30 de minute. Ele vor fi susţinute de consilierul de informare şi consiliere profesională din cadrul AJOFM Vâlcea.

La eveniment vor fi invitaţi să participe autorităţi publice locale, membrii ai Consiliului Consultativ al AJOFM Vâlcea şi reprezentaţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri, Inspectoratului Școlar Vâlcea.

“Bursa forţei de muncă este o acţiune de mediere foarte eficientă, atât din punct de vedere financiar întrucât costurile de organizare sunt relativ mici, dar şi în ceea ce priveşte ocuparea forţei de muncă pe termen scurt, dar mai ales mediu. Din experienţa anilor precedenţi, în urma fiecărei burse se angajează câteva sute de vâlceni”, a ţinut să menţioneze directorul executiv al AJOFM Vâlcea, Tudor Sebastian Ștefoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe