A fost inaugurată noua piaţă din Horezu

joi, 19 aprilie 2012

A fost inaugurată noua piaţă din Horezu

La Horezu, de Sfintele Sărbători Pascale, locuitorii oraşului şi cei din comunele învecinate şi-au făcut cumpărăturile într-o piaţă agroalimentară modernizată.
Primarul oraşului Horezu şi-a onorat promisiunea, în sâmbăta Paştelui, inaugurând acest obiectiv la care nu se mai intervenise de când a fost construit în anul 1984.

La inaugurare au fost prezenţi, Prefectul judeţului Vâlcea, domnul Petre Ungureanu, Vicepreşedintele Consiliului judeţean Vâlcea, domnul Romulus Bulacu, senatorul Dorel Jurcan, deputatul Samoil Vîlcu, consilieri judeţeni şi locali, salariaţi ai Primăriei Horezu, numeroşi cetăţeni.

Investiţia a fost realizată cu fonduri de la bugetul propriu, lucrările fiind executate cu salariaţii primăriei şi cei ai societăţii comerciale aflate în subordinea Consiliului local. Modernizarea pieţei agroalimentare a constat în înlocuirea pereţilor exteriori cu panouri din fibră de sticlă, reabilitarea zidurilor, dotarea cu 50 de mese noi şi moderne de expunere a produselor alimentare, dotarea cu noi cântare, amenajarea unui nou sistem de spălare a produselor, refacerea sistemului de iluminat în interior, reasfaltarea căilor de acces către piaţă şi în jurul pieţei.

 În cuvântul său rostit la inaugurare, Primarul oraşului Horezu, Constantin Niţu a spus: “Reabilitarea pieţei agroalimentare a oraşului Horezu a fost un obiectiv înscris în programul meu prezentat la învestirea în funcţia de primar în anul 2008. Iată că obiectivul a fost atins. Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat şi m-au sprijinit pentru realizarea acestuia. De noua investiţie beneficiază atât cetăţenii oraşului Horezu, cât şi cetăţenii localităţilor învecinate, fie ei producători sau cumpărători. Oraşul Horezu, oraş turistic, avea nevoie şi de o asemenea investiţie, unde oamenii să vină cu plăcere şi să aibă condiţii bune de deservire”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe