Gala Tinerilor Liberali, un mare fâs!

miercuri, 14 martie 2012

Gala Tinerilor Liberali, un mare fâs!

Liberalii s-au reunit săptămâna trecută la Palatul Parlamentului în cadrul Galei Premiilor TNL, la eveniment participând Crin Antonescu, Călin Popescu-Tăriceanu, Radu Câmpeanu, dar şi alţi membri marcanţi ai conducerii PNL. La respectivul eveniment a transmis un mesaj chiar şi fostul rege al României, Mihai I. Toate bune şi frumoase până la anunţul care ne-a determinat să credem că toată această manifestare a fost o „făcătură". Printre premiaţii „galei" s-a aflat şi Cristian Iliescu - TNL Vâlcea - „Cel mai activ tânăr liberal". 

Dacă nu l-am cunoaşte foarte bine pe individ, am fi spus: „Foarte bine, jos pălăria! Ne bucurăm că un premiu, la nivel naţional, a fost obţinut de un vâlcean de-al nostru!" Ştiind însă foarte bine cu cine avem de-a face: un afacerist dubios (afacerea Parcomat), iubitor de jocuri de noroc, o fire colerică dusă la extrem, am realizat că „marea gală a tinerilor liberali" a fost un fel de fâs, un eveniment răsuflat, în buna tradiţie a politicii româneşti. Poate a devenit Cristian Iliescu între timp un băiat cuminte, un sfânt în robă galbenă, un politician care-şi foloseşte forţa creierului şi nu pe cea a invectivelor. Cine ştie, se mai produc minuni şi în secolul XXI...

Domnule preşedinte al TNL, Florin Alexandru Alexe, vă rugăm să spuneţi şi presei din Vâlcea cu ce activităţi s-a remarcat distinsul tânăr liberal Cristian Iliescu? Suntem primii care vom mediatiza aceste activităţi dacă ele există! Pe această cale vă informăm că pentru anumite „activităţi politice" Iliescu este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea într-un dosar penal în care s-a propus deja începerea urmăririi penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe