Mircia Gutău: Soţia mea nu va candida niciodată pentru Primăria Râmnicului

duminică, 19 februarie 2012

• Fostul edil dezminte un „zvon mârşav":

Mircia Gutău: Soţia mea nu va candida niciodată pentru Primăria Râmnicului

• mai mult decât atât, fostul primar va pleca într-o vacanţă în perioada alegerilor, nedorind să se implice în vreun fel în această campanie electorală 


Mircia Gutău, fostul primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, a dezmiţit categoric zvonul „mârşav" referitor la lansarea sotiei sale, Mariana Gutău, în cursa pentru Primărie. „E o mârşăvie şi nu permit nimănui să se lege de  familia mea. Soţia mea, Mariana Gutău, nu va candida niciodată pentru Primăria Râmnicului. Până aici! Stop! Eu am o familie de 35 de ani, la care ţin ca la ochii din cap. Cei care lansează astfel de zvonuri mârşave şi se leagă de familia mea, vor avea de-a face cu mine! Ei încearcă să bage fitile peste tot.  Cert este că Mariana Gutău nu se va implica niciodată într-o astfel de luptă politică!", a precizat recent fostul primar Mircia Gutău, preşedintele UNPR Râmnicu Vâlcea.

Nu ajut pe nimeni, nu recomand pe nimeni 

De asemenea, prezent la emisiunea „Primăria la Raport", de la TV Etalon, fostul edil Mircia Gutău a spus că nu se va implica în campania de la alegerile locale din 2012: „Nu ajut pe nimeni, nu recomand pe nimeni. Vâlcenii au discernamânt, sunt oameni destepti si pot face o alegere cum stiu ei mai bine. În campania electorală îmi voi lua soţia şi voi merge în concediu. Cred că cel mai bine este aşa." Cu privire la actualul primar, Gutău a afirmat: „L-am ajutat pe Romeo Radulescu, l-am recomandat şi nu îmi pare rău! Acum, la modul general vorbind, mie îmi place noul guvern al României, e un guvern fain. Am tot urmărit şi ce zice opoziţia, dar nu am putut găsi nimic concret. Ei se bazează numai pe votul de negaţie, pe „Jos Băsescu", "Jos... nu mai ştiu cine".

Dan Mazilu şi Ion Tudor pot să-l învingă pe Ion Cîlea 

Referitor preşedinţia Consiliului Judeţean, Mircia Gutău consideră că PDL-UNPR puteau găsi un candidat care să intre cu şanse reale în cursă, în faţa social-democratului Ion Cîlea: „Domnul Cîlea este de mulţi ani presedinte al Consiliului Judetean Vâlcea, vine după o perioadă în care PSD a fost în opoziţie şi nu a putut face prea multe şi eu cred că era de bătut. Nu poate fi învins, însă, dacă spui că nu sunt şanse sau sunt şanse aproape nule. Eu cred că se putea găsi un alt candidat. Ma gândesc acum la Dan Mazilu sau la Ion Tudor, chiar şi la consilierul judeţean Simion. Mai este timp sa fie regândită problema.".

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe