Facebook contra Crystal Club

duminică, 19 februarie 2012

Facebook contra Crystal Club

Adriana Mușat (www.criterii.ro)

Continuăm să semnalăm opiniei publice faptul că, la Rm. Vâlcea, Criystal Club a ajuns să terorizeze micul cartier din nordul orașului. Deși nu are autorizație de funcționare decât până la ora 22, clubul funcționează și emite vibrații care se aud în dormitoarele oamenilor până în zori.

Pe facebook circulă însă și alte informații cu privire la posibile ilegalități care se petrec la acest club protejat de PNL Rm. Vâlcea. Astfel, dna Teodora Ciutacu, precum și alți membri ai rețelei au distribuit următorul text, pe care îl preluăm cu interesul legitim ca organele abilitate să înceapă verificările care se impun:
buna ziua, am inteles ca locuiti in zona clubului crystal club si ca din cauza celor ca Iliescu Cristian si Bogdan Pruteanu care detin anumite functii in PNL, respectiv Vicepresedinte TNL la nivel national (iliescu cristian) si Consilier Local (pruteanu bogdan) nu mai aveti liniste de o buna perioada de timp. Consider ca ceea ce fac ei prin abuzurile repetate sunt de neconceput.

O sa va dau cateva informatii despre activitatiile ilegale care se petrec acolo. 1. Doi dintre angajati nu ai contract de munca, respectiv baiatul de la Garderoba si Fata de la curatenie. 2. NU emit bonuri fiscale pentru consumatia care se face la masa...ei bonand doar o mica parte din consumatie diminata cand termina programul. 3. Nu au inregistrate si nici fiscalizate biletele de intrare/acces in incinta clubului..ele nu sunt nici marcar inseriate. 4. Programul/Orarul de functionare este decat intreorele 06:00 si 22:00. Un telefon informativ la ITM pentru cele 2 persoane care lucreaza la negru cu o verificare dupa ora 23:30 ar arata ilegalitatiile acestor persoane care dau dovada de foarte multa aroganta.

Garda financiara la fel daca verifica biletele de intrare si actele din contabilitate vor vedea ca nu au aceste bilete fiscalizate. Eu am fost cu ceva timp in urma in acest club si acest individ Cristian iliescu mi-a spus ca dupa ce m-am distrat mai vreau si bon fiscal, eu avand nevoie de el pentru a deduce chelutiala la compania unde lucrez eu si colegii mei care au fost in club. Sper din tot sufletul sa aveti linistea de care fiecare om are nevoie. 

Poate că opinia publică va reuși să facă ceea ce nu au reușit Primăria, Prefectura, Poliția...

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe