Eusebiu Veţeleanu îi provoacă electroşocuri lui Romeo Rădulescu

duminică, 26 februarie 2012

• În timp ce Emilian Frâncu zâmbeşte pe sub mustaţă,

Eusebiu Veţeleanu îi provoacă electroşocuri lui Romeo Rădulescu

• viceprimarul îşi provoacă la duel - primarul

Viceprimarul în exerciţiu, Eusebiu Veţeleanu, este candidatul UNPR pentru Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea. Anunţul a fost făcut la sfârşitul săptămânii trecute de către deputatul Dan Mazilu, preşdintele UNPR Vâlcea, în cadrul unei întâlniri cu ziariştii vâlceni. Prezent la conferinţa de presă, fostul edil Mircia Gutău a spus că-l va sprijini din tot sufletul pe Eusebiu Veţeleanu şi că acesta va fi, mai mult ca sigur, viitorul primar al Râmnicului.

„Am încredere deplină în Eusebiu Veţeleanu, că va fi un primar aşa cum am fost şi eu: atent la problemele vâlcenilor şi mereu în mijlocul acestora. Suntem pregătiţi pentru confruntarea electorală şi ne vom folosi toate atuurile!". Contactat telefonic, Eusebiu Veţeleanu ne-a declarat: „Am fost informat astăzi (nr - vineri, 24 februarie) în legătură cu nominalizarea mea pentru a candida la funcţia de primar al municipiului. Este o propunere care mă onorează şi, veţi vedea, că nu-i voi dezamăgi pe colegii mei şi pe râmniceni!"

Aşadar, lucrurile se complică pentru primarul Romeo Rădulescu, candidatul PDL, care va avea în competiţia electorală cel puţin doi contracandidaţi foarte puternici: senatorul PNL Emilian Frâncu şi viceprimarul Eusebiu Veţeleanu, susţinut de Mircia Gutău. Va fi o încleştare „pe viaţă şi pe moarte" şi va învinge, probabil, cel care are mai mult bun simţ, nu este arogant cu vâlcenii, tânăr, cu dorinţă de muncă, serios, cinstit, bun comunicator, cu experienţă în administraţia locală. Ghici, ghicitoarea mea!

 (Tiberiu Pîrnău)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe