|marți, ianuarie 19, 2021
  • Follow Us!

Dorel Jurcan, afacere ilegală: A vândut caiete cu inscripţia 

• Cine vrea să ajungă preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea:

Dorel Jurcan, afacere ilegală: A vândut caiete cu inscripţia “Guvernul României”

Caiete pe care scrie “Guvernul Romaniei” şi care ar fi trebuit distribuite gratuit, s-au vândut anul trecut în magazinul senatorului PDL de Valcea, Dorel Jurcan (preşedintele organizaţiei judeţene), lucru ilegal. Prefectul de Valcea a început la vremea respectivă un control, iar senatorul Dorel Jurcan ar fi trebuit să se aleagă cu o amendă de cateva mii de lei. Lucru care nu s-a întâmplat, că doar „corb la corb nu (-şi) scoate ochii”.

Interesant este că pe coperta acestora scria “Guvernul Romaniei”, iar mai jos “exemplar gratuit” peste care angajaţii senatorului au lipit un autocolant.

Potrivit www.realitatea.net, firma senatorului PDL a obţinut anii trecuţi mai multe contracte cu statul pentru fabricarea caietelor. Acestea au fost împărţite gratuit de inspectoratele şcolare în cadrul unei campanii guvernamentale. Parlamentarul a rămas cu caiete şi coperţi pe stoc şi s-a gândit să le valorifice.

„70 de caiete au găsit în total, care aveau inscriptionate pe ele “Guvernul Romaniei”, a declarat Dorel Jurcan. Întrebat dacă ştie că vânzarea acestor obiecte cu inscripţii guvernamentale este interzisă. acesta a răspuns: „Ştiu si de-asta am şi cerut să pună un autocolant”.

„E interzisă vânzarea unor astfel de produse cu însemnele, fie cu steagul, fie cu stema Româiei. Ar trebui să-l şi amendez pe domnul senator. E amendă de la 1.000 la 5.000 de lei”, declara la vremea respectivă prefectul de Valcea, Petre Ungureanu. Se pare că între timp, prefectul s-a răzgândit…

Leave a Response