“Schimbă viitorul unui copil! Ajută-l să mergă la şcoala!

miercuri, 18 ianuarie 2012

• O acţiune derulată de patru asociaţii în parteneriat cu Primăria Râmnicului:

„Schimbă viitorul unui copil! Ajută-l să mergă la şcoala!"

În perioada 21-22 ianuarie 2012, HCA HandbalFan Ramnicu Valcea, World Vision Romania - Biroul Zonal Valcea, Asociatia ASIST Rm. Valcea si Clubul Rotaract Valcea organizeaza turneul de handbal mixt amatori (editia a II-a), care se va desfasura sub sloganul „Handbal pentru Educatie". Participanti vor fi 11 echipe de handbal mixt din Bucuresti, Cluj, Arges si Valcea. Meciurile vor avea loc dupa un program anume la Sala Sporturilor Traian si Sala de Sport a Colegiului National Energetic.
Deschiderea oficiala a Turneului va avea loc la Sala Sporturilor Traian incepand cu orele 12.30 (imediat dupa meciul din campionatul national de handbal feminin CS Oltchim - CSM Ploiesti). Acest turneu sportiv este organizat ca un eveniment de strangere de fonduri pentru tinerii din proiectul "Vreau in clasa a noua", proiect desfasurat de World Vision Romania - Biroul Zonal Valcea. Poiectul are ca scop incurajarea si sprijinirea elevilor din mediul rural cu rezultate scolare bune, provenind din familii sarace, in continuarea studiilor liceale in mediul urban. Acest proiect a fost lansat in 2008 si are ca beneficiari absolventi ai ciclului gimnazial proveniti din zone rurale care sunt inscrisi la liceele din mediul urban si sunt motivati sa isi continue studiile, avand posibilitati financiare limitate.

HCA HandbalFan a plecat la drum in septembrie 2010 la initiativa unor tineri iubitori de handbal din orasul Ramnicu Valcea. Pasiunea pentru handbal a adus alaturi persoane care nu au jucat handbal niciodata cat si fosti componenti ai unor structuri de handbal profesioniste. Dorinta de a construi ceva durabil in comunitate a stat la baza ideii acestui proiect care imbina bucuria de a face sport cu bucuria de a putea face ceva util pentru tinerii in dificultate din mediul rural pentru ca acestia sa-si continue studiile liceale in mediul urban.Organizatorii îşi doresc ca acest eveniment sa devina unul de traditie, urmand ca in fiecare an fondurile atrase sa fie utilizate pentru finanatarea proiectelor World Vision Romania. Alaturi de partenerii nostri: Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, Inspectoratul Şcolar Judetean Vâlcea, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vâlcea, organizatorii îi invită pe vâlceni sa fie alaturi la acest eveniment prin care incercă să-i ajute pe tinerii sa isi urmeze visele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe