Primarul Rădulescu ia în calcul desfiinţarea sensului unic de pe strada Constantin Gibescu

miercuri, 18 ianuarie 2012

Primarul Rădulescu ia în calcul desfiinţarea sensului unic de pe strada Constantin Gibescu

Prima întâlnire în cadrul audienţelor pe anul acesta a primarului Romeo Rădulescu cu cetăţenii municipiului a fost un prilej de luare la cunoştinţă a unor probleme de interes general cu care aceştia se confruntă. Ca urmare, primarul Rădulescu a informat un locuitor de pe strada Prof. Constantin Gibescu că dacă mai mult de jumătate din locuitorii de pe această arteră de circulaţie îşi vor exprima acordul, prin semnătură, sensul unic, în vigoare la acest moment, se va desfiinţa şi se va da drumul circulaţiei pe ambele sensuri. De asemenea, mai mulţi proprietari de terenuri în zona dintre Platforma Chimică Sud şi calea ferată au fost invitaţi să se adreseze unitar municipalităţii pentru a studia posibilitatea creării unui drum de acces la aceste proprietăţi, acces blocat în prezent de conducta de saramură.

Tot cu ocazia audienţelor, un locuitor de pe strada Poenari a aflat că extinderea reţelei de alimentare cu apă până la ultimele gospodării de aici se va realiza în această primăvară, o solicitantă de locuinţă a fost îndrumată să depună actele necesare înscrierii în programul de locuinţe ANL cu credit ipotecar, iar mai multor cetăţeni li s-a explicat că Primăria municipiului nu poate juca rol de arbitru între ei şi asociaţiile de proprietari din care fac parte, iar în cazul recuperării unor sume de bani încasate nejustificat trebuie să se adreseze instanţelor de judecată.

Urmăriri „ca-n filme" ale poliţiştilor locali din Râmnicu Vâlcea

În seara zilei de marţi, 17 ianuarie, patrula Poliţiei Locale arondată zonei 1 Mai a depistat patru tineri cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani în timp ce încercau să sustragă o componentă metalică a unui balcon aflat la parterul blocului 6 de pe aleea Olăneşti. După o urmărire printre blocuri, poliţiştii locali au reuşit prinderea suspecţilor de furt, asupra cărora s-au găsit rezultatele "colectei" lor din seara respectivă: 3 coşuri metalice de gunoi, un uscător pliant de rufe (sustras cu tot rufele puse la uscat pe el) precum şi mai multe alte articole metalice de provenienţă neidentificată. Poliţiştii locali i-au predat pe "harnicii" strângători de fier Poliţiei municipale, în vederea aplicării măsurilor corespunzătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe