Maimuţele nesimţite din cazul OK Events

miercuri, 11 ianuarie 2012

Maimuţele nesimţite din cazul OK Events

Tiberiu Pîrnău

În alte ţări cu mult mai civilizate decât ţărişoara noastră, restaurantul OK Events Nord din municipiu ar fi fost închis şi patronul amendat drastic, poate chiar ar fi înfundat puşcăria vreo câteva luni de zile. Nu suntem deloc răi, doar realişti. Să ne explicăm: În noaptea dintre ani, un grup de 40 de vâlceni au avut marea neşansă să petreacă în acest local, restaurantul OK Events, de altfel un brand în domeniul restaurantelor vâlcene (până la acest incident). S-a adeverit perfect zicala „La pomul lăudat, să nu te duci cu sacul!". După ce că au scos bani grei din buzunar pentru a-şi rezerva un loc, din timp, la acest local considerat de lux, nefericiţii meseni au ajuns de la bal direct la spital. La propriu, nu la figurat!

Mai mult ca sigur, o parte din preparatele culinare nu au fost deloc OK şi oamenii s-au pricopsit, în masă, cu o toxiinfecţie alimentară de mai mare „frumuseţea". Nici nu se terminase bairamul, că oamenii au început să se retragă acasă in corpore acuzând dureri puternice de stomac. Mai mult decât atât, 16 meseni au ajuns direct la spital, fiind băgaţi la perfuzii. Patronul localului, un sponsor fidel al partidelor aflate la Putere, un anume domn Doru Paraschiv, a început să tragă puternic firele pentru a muşamaliza şi a minimaliza cazul de toxiinfecţie alimentară. Cine este Paraschiv? Prieten la cataramă cu primarul Romeo Rădulescu, amic al prefectului Petre Ungureanu (Jenantă prestaţia reprezentantului Guvernului în teritoriu în acest caz! Ruşinică, domn prefect!) şi, nu în ultimul rând, soţ al directorului economic al Casei de Asigurări de Sănătate, Roxana Paraschiv.

Cu chiu cu vai, la presiunea rudelor celor internaţi, dar şi la insistenţele presei locale şi naţionale, Direcţia de Sănătate Publică a scos capul din păpuşoi şi a binevoit să-i ia la întrebări pe cei de la restaurantul „bombă alimentară" - OK. Inspectorii DSP au mimat controlul şi au aplicat localului o amendă minusculă pentru abateri minore. În acest timp, patronul de la OK, Doru ăsta, şmecheraşul cu ifose de mare om de afaceri, a prins tupeu şi a ieşit la declaraţii. Dacă tăcea, filozof rămânea şi nu am fi scris nici noi acest editorial. Iată ce declară, cu nesimţire şi emfază, băiatul acesta: „Noi nu avem niciun fel de vină. Am fost controlaţi şi nu s-a găsit nimic în neregulă. Am primit o amendă doar pentru nişte ambalaje care nu erau puse la locul lor. Suntem de 12 ani pe piaţă şi nu vrem să îşi bată cineva joc de munca noastră. La noi au mâncat milioane de oameni şi niciunul nu a păţit nimic. Se face atâta vâlvă pentru nimic. Nu ne aparţine vina!"

E clar, Paraschiv ne crede proşti pe toţi! Păi măi ipochimenule, cu studii făcute la barieră, oamenii aceia care ţi-au băgat ţie în cont o grămadă de bani în noaptea de Revelion, din ce s-au îmbolnăvit, nu din mâncarea infectă pe care le-ai vârât-o cu toptanul pe gât? Am păstrat nivelul limbajului, la înălţimea nesimţirii afişate de pestilenţialul personaj, care vine acum să ne vândă gogoşi şi să ne spună că „bolnavii sunt de vină". Cu alte cuvinte, doamna Murăruş de la DSP ar trebui să-şi depună în regim de urgenţă DEMISIA pentru că a tratat cu foarte mare uşurinţă şi neprofesionalism acest caz, iar restaurantul lui Paraschiv - OK Events ar trebui închis deîndată. Acestea erau nişte măsuri de bun simţ, care ar fi fost adoptate într-o ţară civilizată. În Republica Bananieră România, maimuţele fac legile, iar alte maimuţe profită din plin de ele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe