Anuţa Handolescu: “Nu avem nevoie de o Românie în stradă"

miercuri, 18 ianuarie 2012

Anuţa Handolescu: „Nu avem nevoie de o Românie în stradă"

Anuţa Handolescu, fost prefect al judeţului Vâlcea (postare pe pagina de facebook): „Cine CÂŞTIGĂ din aceste manifestaţii,demonstraţii sau proteste? Câştigă USL?Eu cred că dacă USL s-a gândit un singur moment că va câştiga voturi/majoritate parlamentară/guvernare GREŞEŞTE PROFUND ! Populaţia din stradă nu mai acceptă actuala clasă politică identificată cu bogăţia (care stă la masă cu membrii de marcă ai USL!),cu salariile micşorate (poate promite USL majorări salariale pentru 1,2 milioane de salariaţi bugetari de la 3 milioane nebugetari?),cu lipsa locurilor de muncă (face USL un angajament cu românii şomeri ca în 360 de zile să-i angajeze?).

Din nefericire greşelile PDL si ale preşedintelui Băsescu la care opoziţia a reacţionat slab şi cu automulţumire (stăm bine acum,îi lăsăm să se erodeze în criză,câştigăm voturi pe nemulţumire) au adus România într-o criză socială care ne creează TUTUROR CETĂŢENILOR probleme pentru viitor.România nu este nici măcar Grecia (în prag de faliment dar cu "loby"în SUA şi UE) , este o ţară fără mulţi prieteni dar care mai are resurse.Resursele pot să devină "plata facturii politicului inflexibil"şi nu vor fi o pierdere a politicienilor, vor fi o pierdere a noastră a cetăţenilor care încă ne mai considerăm ROMÂNI!

Ce e de făcut? Eu cred că a venit momentul să ne PRESĂM politicienii ,atât pe cei din opoziţie cât şi pe cei de la putere să se aşeze la masa dialogului şi să înceapă să găsească soluţii ,să înveţe arta politicii care este "arta compromisului ". Nu avem nevoie de o Românie în stradă ,de copii care vorbesc în numele părinţilor şomeri ,de pensionari care suferă de lipsa banilor, de "Breaking News"la posturile tv ! Avem nevoie de dialog, nu în stradă ci în Instituţiile Politice, avem nevoie de înţelegere şi compasiune, avem nevoie să simţim că DEMOCRAŢIA MERITĂ ! Haideţi să-i convingem pe politicieni că nu ei contează , că ei sunt obligaţi să discute pentru că nu suntem "noi cetăţenii lor "pentru că ei sunt " ALEŞII NOŞTRII" adică NOI ÎI PLĂTIM! Haideţi să mutăm presiunea străzii pe politicieni, aşa sigur vom câştiga cu toţii!"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe