|luni, noiembrie 29, 2021
  • Follow Us!

Poliţiştii au identificat principalul suspect în cazul unui omor comis în comuna Şuşani 

Poliţiştii au identificat principalul suspect în cazul unui omor comis în comuna Şuşani

În data de 7 decembrie, ora 17.38, poliţia din municipiul Drăgăşani a fost sesizată cu privire la faptul că, în curtea unei locuinţe din comuna Şuşani se afla cadavrul unei femei.
Echipa operativă formată din poliţişti şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea a constatat că este vorba de Ioana P., de 72 de ani, care prezenta mai multe leziuni traumatice la nivelul capului. Cu ocazia necropsiei efectuate de medicii legişti s-a stabilit că moartea Ioanei P. a fost una violentă şi s-a datorat lovirii consecutive cu un corp dur.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că autorul faptei este Alexandru P., de 38 ani, fiul victimei, cunoscut cu afecţiuni psihice. În baza probatoriului administrat, în sarcina acestuia a fost reţinută săvârşirea infracţiunii de omor. În data de 08 decembrie, autorul a fost supus unei expertize psihiatrice, comisia medicală stabilind că acesta suferă de schizofrenie paranoidă, având discernământul abolit, motiv pentru care faţă de Alexandru P. s-a luat măsura internării provizorii.

Leave a Response