Mugur Isărescu a fost reales preşedinte al AGVPS la congresul care a avut loc la Călimăneşti

duminică, 20 noiembrie 2011

Mugur Isărescu a fost reales preşedinte al AGVPS la congresul care a avut loc la Călimăneşti

La Congresul Asociatiei Nationale a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Romania, desfasurat sambata, 19 noiembrie, la Centrul de Congrese si Expozitii Oltexpo, Valcea, au luat parte 231 de delegati de la 154 de asociatii afiliate. Printre invitati s-au numarat si 3 reprezentanti ai conducerii Asociatiei de Vanatori si de Pescari Sportivi din Republica Moldova. Lucrarile congresului au fost conduse in prima parte de presedintele Mugur Constantin Isarescu, iar in cea de a doua, a algerilor pe functii, de presedintele de onoare, Adrian Nastase.

Presedintele AGVPS a prezentat raportul de activitate pe 5 ani, precum si probleme curente ale asociatiei. Pe ordinea de zi au figurat alegerile pentru noul Consiliu, compus din presedinte, 3 vicepresedinti, director general si 16 membri, alesi pe grupe de judete. Mugur Constantin Isarescu a fost reales presedinte al Asociatiei Generale, cu unanimitate de voturi. Vicepresedinti au fost alesi Kelemen Atilla, Florin Iordache si Feodor Bentu, iar Neculai Selaru a fost ales director general.

Participantii la congres si-au manifestat satisfactia fata de conditiile oferite de Centrul de Congrese si Expozitii Oltexpo si fata de modul in care a fost organizata manifestarea si si-au exprimat dorinta de a reveni cu ocazia altor evenimente. La deschiderea oficiala a congresului au luat parte in calitate de invitati si oficiali locali.In sala au fost prezenti presedintele Consiliului Judetean Valcea, Ion Cilea, prefectul de Valcea, Petre Ungureanu, primarul orasului Calimanesti, Ilie Amuzan, deputatii Aurel Vladoiu si Sorin Zamfirescu si fostul consul al Romaniei la Marsilia, Mircea Perpelea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe