Volkswagen introduce Garanţia de 4 ani

duminică, 16 octombrie 2011

• Comunicat de presă

Volkswagen introduce Garanţia de 4 ani

Autoturismele Volkswagen şi Volkswagen Autovehicule Comerciale, vândute în România, vor avea o garanţie extinsă la 4 ani. Noua garanţie a fost introdusă pentru maşinile achiziţionate de la distribuitorii autorizaţi Volkswagen din ţara noastră, începând cu 1 octombrie 2011 şi se va aplica pe durata a 4 ani calculaţi de la data livrării autovehiculului, în limita unui parcurs de 120.000 km.

Extinderea garanţiei este aplicabilă şi pentru toate autovehiculele Volkswagen achiziţionate în perioada 1 ianuarie 2010 - 30 septembrie 2011, ca maşini noi din reţeaua autorizată Volkswagen din România. Proprietarii care se înscriu în termenele de mai sus pot opta pentru achiziţionarea contra cost a extensiei de garanţie, cu condiţia să fi respectat condiţiile de garanţie conform planului de service. Astfel, aproximativ 16.000 de clienţi Volkswagen sunt aşteptaţi la distribuitorii autorizaţi pentru a contracta o extindere de garanţie. Preţul extensiei de garanţie pentru cei 2 ani, în cazul autoturismelor achiziţionate în perioada menţionată, este de 199 euro pentru modelul Volkswagen Polo, 313 euro pentru modelul Golf sau 440 euro pentru Passat.

"Măsura extinderii garanţiei face parte din strategia pe termen lung a mărcii Volkswagen, strategie prin care ne dorim să fim atât marca numărul 1 în vânzările de autoturisme de import din România dar şi numărul 1 în ceea ce priveşte satisfacţia clienţilor" a declarat Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen Autoturisme în cadrul Porsche România.
Garanţia extinsă este aplicată pentru toate modelele Volkswagen.
Pentru informaţii complete privind condiţiile şi termenele în care aceasta se acordă, vă invităm să vă adresaţi distribuitorului autorizat Nurvil Volkswagen din Rm.Vâlcea, Râureni nr.38, tel. 0250.703.630, email [email protected].

Sursa: Porsche România/ Nurvil Rm. Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe