|joi, mai 26, 2022
  • Follow Us!

Vâlceanul Veronel Rădulescu a fost votat vicepreşedinte al Comisiei de politică externă a PDL 

• „Nimeni nu e profet în ţara lui”

Vâlceanul Veronel Rădulescu a fost votat vicepreşedinte al Comisiei de politică externă a PDL

La Hotel Ramada din Piteşti, au avut loc duminică alegeri la nivelul Comisiei de politică externă, justiţie şi drepturi cetăţeneşti a PDL. Amfitrion, senatorul Mircea Andrei, iar printre participanţi, ca să zicem aşa, s-au numărat premierul Emil Boc, Roberta Anastase, Teodor Baconschi, Alexandru Paleologu şi alte personalităţi portocalii. Organizarea a fost una de mare clasă, în stilul lui Mircea Andrei, cel care a ridicat PDL Argeş la un nivel cu mult peste ruda săracă de la Vâlcea.

Evident, Andrei a fost ales preşedintele comisiei, dar surpriza a venit din partea vâlceanului Veronel Rădulescu, care a candidat cu succes la unul dintre posturile de vicepreşedinte. Avocatul Veronel Rădulescu devine astfel singurul pedelist vâlcean care are o funcţie la nivel central, drept dovadă a faptului că la Vâlcea funcţionează zicala că nimeni nu e profet în ţara lui.
Veronel Rădulescu (în foto, la o întâlnire internaţională) îşi face astfel pomană cu săracul PDL din judeţul său, ajutându-l să devină macar un pic vizibil şi la nivel naţional.

(www.criterii.ro)

Leave a Response