Ştefan Prală, secretarul general adjunct al PDL Vâlcea

duminică, 2 octombrie 2011

• Ştefan Prală, secretarul general adjunct al PDL Vâlcea, susţine că

„Este important ca orice om să facă politică în urma unei şcolarizări şi nu după ureche"

În ultima perioadă, Ştefan Prală, secretarul general adjunct al PDL Vâlcea, a avut agenda foarte încărcată de evenimente la care a participat în mai multe localităţi din judeţul Vâlcea. „Am fost la zilele oraşului Horezu, am înfiinţat o organizaţie de tineret PDL în comuna Slătioara, după care m-am deplasat la Ioneşti şi în municipiul Drăgăşani, unde am asistat la Festivalul de muzică populară Lăutarul. Ulterior, am mai participat la o acţiune de ecologizare în comuna Câineni, iar după aceea am fost la Goleşti şi în oraşul Băbeni, unde am înfiinţat o organizaţie a oamenilor de afaceri. Vreau să precizez că la multe din aceste acţiuni am participat alături de membrii Organizaţiei de Tineret a PDL Vâlcea. În plus, am fost prezent la cursurile de formare a tinerilor, cum ar fi Şcoala de vară de la Câineni sau Şcoala de administraţie de la Olăneşti. Le voi acorda tot sprijinul meu tinerilor din PDL, ori de câte ori va fi nevoie", ne-a declarat Ştefan Prală, secretar general adjunct al PDL Vâlcea.

Tot Ştefan Prală a ţinut să mai sublinieze că „recent am susţinut două masterate la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative şi la Institutul Diplomatic Român, pentru că este foarte important ca orice om să facă politică în urma unei şcolarizări aprofundate şi nu după ureche. Ca o completare, vreau să vă mai spun că, împreună cu deputatul Samoil Vîlcu, fac evaluări ale mai multor membri de partid în vederea desemnării celor mai buni candidaţi din partea PDL Vâlcea la alegerile locale din 2012. Am spus-o mereu că atunci când eşti într-o echipă trebuie să-ţi faci datoria. Poţi să fi într-o echipă, dar să nu faci nimic, însă, eu acolo unde mă duc, caut să îmi fac datoria şi să dovedesc că am în mine un spirit de echipă care îl pun în practică. Am dovedit că am un spirit de solidaritate bine dezvoltat. Ceea ce pot spune eu acum sunt vorbe, dar ceea ce se poate spune despre mine sunt faptele de până acum. Nu mi-a plăcut să fac în viaţă promisiuni fără acoperire, iar atunci când m-am apucat să mă angajez într-o treabă am făcut tot ce mi-a stat în putere şi am dus-o până la capăt. Nu sunt multe lucruri în viaţă pe care le-am început fără să le finalizez".

În urmă cu circa două luni, Ştefan Prală, directorul general al Hidroserv Râmnicu Vâlcea şi secretarul general adjunct al PDL Vâlcea, a fost prezent la Şcoala Naţională de Administraţie Publică, proiect al Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal realizat în colaborare cu Institutul de Studii Populare, Centrul pentru Studii Europene şi Fundaţia Konrad Adenauer, cu titlul „Tinerii - viitori lideri în administraţia publică din România". La cursuri au participat 50 de cursanţi din 9 organizaţii judeţene ale OT PDL, respectiv cele din Argeş, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea. Pe parcursul celor trei zile, cursanţii prezenţi au avut ocazia să discute cu invitaţii despre reforma în administraţia publică, politici publice, descentralizarea administraţiei publice, şi rolul valorilor doctrinare în deciziile politice. Toate acestea au avut ca scop introducerea participanţilor în abordarea problemelor de administraţie publică şi acumularea de cunoştiinţe în acest domeniu.


(Petre Coman)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe