Sparle si soparle

duminică, 23 octombrie 2011

Sparle si soparle

• De câteva săptămâni, „ruptura" dintre liderul CNSLR Frăţia, Constantin Pîrvu, şi soţia sa, Lucia Maria Pîrvu, a devenit oficială! După tot scandalul de presă, sindicalistul s-a dus la Judecătoria Râmnicu Vâlcea şi a introdus acţiune de divorţ de soţia cu care a trăit peste trei decenii. Pentru cei sceptici, le spunem doar că Dosarul poartă numărul 9322/288/2011, iar următorul termen al procesului este programat marţi, 1 noiembrie. Se ştie că în vara acestui an, Constantin Pîrvu a plecat de acasă, şi-a părăsit soţia şi... cei opt câini ciobăneşti din comuna Budeşti.

• Îi semnalăm pe această cale directorului de la Hidroelectrica Vâlcea, Marian Diaconescu, că la baza de agrement a instituţiei din nordul oraşului se întâmplă lucruri regretabile. Toţi interlopii au abonamente de „angajaţi" Hidroelectrica semnate de şeful de sindicat Bucuroiu. De asemenea, aici se desfăşoară frecvent chefuri monstruoase până la orele dimineţii. Adevăraţii angajaţi ai societăţii refuză să mai calce pragul acestui „stabiliment"...

• Pe bună dreptate, drumul judeţean DJ 676D, care leagă comunele Stroeşti de Cernişoara, este considerat de către localnici un adevărat „drum al morţii". Cei care se aventurează cu maşinile pe cei cinci kilometri de „şosea" trebuie să se înarmeze cu cele mai bune maşini de teren pentru că drumul nu are nici un strop de asfalt sau macadam, iar atunci când plouă este un adevărat coşmar pentru şoferii temerari. Le propunem celor de la Consiliul Judeţean Vâlcea să treacă cât mai repede prin zonă pentru a-şi schimba „optica" cu privire la alocările de fonduri pentru reabilitarea drumurilor judeţene.

• Oamenii care efectuează în aceste zile culegerea datelor pentru recensământ dau uneori dovadă de lipsă de decenţă. Însă, se pare că recenzorii nu au nici o vină, deoarece chestionarele cuprind întreabări şi pentru oamenii necăsătoriţi, de tipul dacă au sau nu... persoane cu care trăiesc în concubinaj.

• Preocupat probabil de afacerea marcajelor rutiere „de aur" sau de reprizele de shopping prin Bucureşti, primarul Romeo Rădulescu nu mai are timp să vadă haitele de câini vagabonzi care s-au pripăşit de săptămâni bune prin albia râului Olăneşti....

• Veşnicul abonat la sinecuri publice, Ion Soare, primeşte o nouă recompensă: titlul de cetăţean de onoare al municipiului Râmnicu Vâlcea. De data aceasta una morală, care nu ştim dacă-l va mulţumi pe deplin pe stimabilul domn Soare, cel poreclit prin târg domnul „Trei Sferturi" de la pantalonii veşnic scurţi, pe care-i afişează ca pe o emblemă, pe străzile oraşului. Tot respectul pentru activitatea sa din domeniul arhivisticii şi a cercetării istorice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe