Sparle si soparle

duminică, 16 octombrie 2011

Sparle si soparle

• Nu mai există nici un dubiu că primarul Romeo Rădulescu aruncă banii publici pe tot felul de proiecte megalomanice sau „cârpeşte" cu zeci de mii de euro alte investiţii. La fel ca anul trecut, când a alocat 200 miliarde lei vechi firmei Delta ACM pentru ca râmnicenii să meargă pe Calea lui Traian ca în tiribombă, şi în acest an, primarul Rădulescu este dispus să arunce alte zeci de miliarde lei pentru asfaltarea bulevardului Tudor Vladimirescu şi a străzii Regina Maria de către binecunoscuta... societate Delta ACM. Punem pariu că, la anul, Delta ACM va asfalta alte străzi din Râmnic, iar tot în 2012 se va sparge carosabilul de pe Tudor Vladimirescu şi Regina Maria pentru montarea a tot felul de ţevi?!?

• Mai deunăzi, prefectul Petre Ungureanu a spus că... se va urca pe un buldozer şi va rade toate construcţiile ilegale din Băile Olăneşti. Omul are dreptate: clădirile ridicate ilegal sufocă staţiunea, iar prefectul nu vrea să-şi vadă localitatea natală distrusă de o primărie mult prea „permisivă" faţă de ilegalităţile din oraş.

• Firma de comunicaţii RDS & RCS se joacă, din nou, cu nervii abonaţilor de cablu TV din Râmnicu Vâlcea. Concret, în urmă cu câteva luni, societatea respectivă a dus „cu zăhărelul" câteva mii de abonaţi din oraş, cum că vor beneficia de circa 100 de programe TV transmise digital, în schimbul a doar 7 lei pe lună. Numai că, de câteva săptămâni, după ce s-a văzut cu sacii-n căruţă, frma de cablu a început să scoată din grila de programe mai multe canale, adică exact acele programe pentru care abonaţii au fost de acord să plătească în plus cei 7 lei pe lună. Ruşinică!

• Fostul vicepreşedinte al PDL Râmnicu Vâlcea, Zaharia Ciobanu, şi-a dat demisia din PDL şi l-a urmat pe fostul primar Mircia Gutău la UNPR. Pentru acest „afront", primarul „Fantastik Bombastic" Romeo i-a desfăcut lui Ciobanu (în mod abuziv!) contractul de muncă cu Primăria Râmnicu Vâlcea. Mai mult decât atât, edilul supărat nevoie mare a dat dispoziţie ca lui Ciobanu să i se interzică accesul în instituţiile subordonate Primăriei.

• Săptămâna trecută, preşedintele PDL Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu, a intenţionat să facă o şedinţă cu preşedinţii de organizaţii locale din municipiu. NU mică i-a fost mirarea lui Romică atunci când s-a trezit de unul singur în sală, fluierând a pagubă. E de la sine înţeles unde au „migrat" activiştii din prima linie ai PDL Râmnicu Vâlcea...

• Administraţia Parcului Naţional Buila Vânturariţa încasează „taxe de vizitare" turiştilor iubitori de munte. Nişte băieţi şmecheri de la acest for fantomatic îi taxează până şi pe salvamontiştii care se află în misiune pe muntele respectiv. „Rangerii administraţiei PNBV cer taxă de intrare în parc inclusiv salvamontiştilor. Legea spune că activitatea noastră pe traseele de munte are cracter permanent. Ei taxează turiştii şi în corturi. Numele Salvamont e trecut fără acordul nostru", a spus Mircea Lera, şeful Salvamont Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe