Sparle si soparle

miercuri, 12 octombrie 2011

Sparle si soparle

• Probabil luat de valul „afacerilor" din presa locală, sindicalistul Constantin Pîrvu, liderul CNSLR Frăţia, a provocat un accident stupid de maşină chiar săptămâna trecută. Astfel, aflat în zona CPL din Râmnicu Vâlcea la volan, sindicalistul Pîrvu nu a acordat prioritate şi a lovit spre ghinionul său doi poliţişti. „Morala": în următoarea perioadă, Constantin Pîrvu va merge mai mult pe jos sau va fi pasager în maşinile altora.

• Colericul preşedinte al asociaţiei-fantomă „TATA", Bogdan Drăghici, a avut în cursul săptămânii trecute noi accese de furie faţă de conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţia Copilului Vâlcea. Văzând că nu mai are trecere pe la sediul instituţiei şi nimeni nu-l mai ascultă, Bogdan Drăghici s-a urcat la volanul maşinii şi a forţat intrarea pe poarta principală a instituţiei. Oare nimeni din cadrul Poliţiei nu poate să-l oprească pe ipochimenul de Drăghici?

• Se dovedeşte din nou că „Ziarul de Vâlcea" a avut dreptate. În urmă cu două săptămâni, semnalam faptul că şantierul de construcţii din zona Piaţetei Cina din Ostroveni era neîngrădit, muncitorii nu aveau nici un fel de măsuri de siguranţă, iar trecătorii riscau să se trezească loviţi de cărămizile şi betoanele care se manevrau ameninţător. Iată că miercuri, 12 octombrie, nenorocirea s-a întâmplat şi a avut loc un accident tragic soldat cu moartea unui muncitor care lucra pe şantier. Concret, omul cu pricina a căzut de la circa 8 metri înălţime, după ce un perete proaspăt zidit a cedat sub greutatea scării pe care se urcase muncitorul. Din păcate, omul nu a avut nici o şansă: la contactul cu pământul, s-a lovit la cap, iar mai multe cărămizi de BCA au căzut peste el. Este cazul ca Inspecţia Muncii, Inspecţia în Construcţii, Poliţia şi Primăria Râmnicului să ia măsuri urgente şi radicale în acest caz, fiind vorba despre un accident grav de muncă!!!

• Mai mulţi primari PDL intenţionează să treacă la UNPR. Aceştia sunt total nemulţumiţi de modul în care au înţeles „să-i ajute" actualii lideri ai PDL Vâlcea.

• Vâlceanca Ana Maria Pătru, vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale Electorale Permanente, şi-a construit în comuna Vlădeşti o casă care „se învârte după soare". Foarte bine că şi-a făcut! Problema este că Ami Pătru, vâlceanca cu rang de secretar de stat, nu a ajutat cu nimic comuna al cărei cetăţean este. Dimpotrivă! Cel puţin aşa spune viceprimarul din Vlădeşti. Nu încape îndoială că vâlceanca noastră ar fi putut să-şi ajute consătenii în promovarea unor proiecte cu finanţare europeană mai ales că este arhicunoscută relaţia ei de prietenie cu ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea.

• „Maestrul de ceremonii" Linte din Olăneşti are mari probleme cu amplasarea hotelului său. Se pare că Linte s-a întins cu hotelul mai mult decât avea plapumă, direct pe domeniul public. Solicităm pe această cale un control temeinic al inspectorilor de la Primăria Băile Olăneşti, dar şi de la Inspecţia în Construcţii. Şi nu ar fi rău ca aceste echipe de control să poposească şi pe la Ghimiş-Hotel Central.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe