Sparle si soparle

miercuri, 5 octombrie 2011

Sparle si soparle

• Deputatul liberal de mucava, Cristian Buican, încearcă să se spele pe mâini de orice responsabilitate faţă de infracţiunile şi hoţiile tot mai frecvente din Ţara Loviştei (Titeşti, Perişani şi Racoviţa). Mai pe concret, preşedintele (doar cu numele!) PNL-ului din Vâlcea a spus că de vină pentru fărădelegile din zona de nord a judeţului este... ministrul de Interne, Traian Igaş, care nu ar fi luat măsurile care se impun. Însă, îi spunem noi deputatului Buican ce trebuia să facă pentru populaţia din Ţara Loviştei care în anul 2008 i-a dat votul: imediat cum afla despre aceste infracţiuni, preşedintele PNL Vâlcea trebuia să informeze rapid Ministerul de Interne, prin sesizări, întrebări şi interpelări, şi să nu aştepte ca un om din Bucureşti să ia măsuri în vederea combaterii fenomenului infracţional din cele trei comune. Dar cine să-l deranjeze pe Cristian Buican de la partidele prelungite de pescuit sau reprizele de stat cu burta la soare?

• Se pare că muncitorii de la firma Concefa au abandonat lucrările la noul pod peste râul Olăneşti, în prelungirea străzii Carol I. De câteva săptămâni, nici ţipenie de muncitor, utilajele au fost lăsate de izbelişte, iar stadiul investiţiei s-a oprit doar la executarea pilonilor de susţinere ai podului. În tot acest timp, primarul Romeo Rădulescu tace, iar Comisia Europeană se poate pregăti să treacă la un control riguros pe la Primăria Râmnicului. Nu de alta, dar ne gândim cu groază că tot firma Concefa va trebui să modernizeze gara din Râmnicu Vâlcea, un alt proiect cu fonduri europene.

• Vineri, 7 septembrie, Mircia Gutău şi deputatul Constantin Mazilu vor susţine o conferinţă de presă la sediul UNPR din Râmnicu Vâlcea. Ţineţi aproape, se anunţă dezvăluiri incendiare!

• Romeo Rădulescu, Romulus Bulacu, Samoil Vâlcu şi Dorel Jurcan s-au întâlnit în această săptămână la Bucureşti cu mai multe „somităţi" portocalii. Cei patru „grei" de la PDL Vâlcea s-au plâns de nivelul scăzut al finanţărilor guvernamentale în judeţul Vâlcea şi au cerut sprijin în acest sens. Printre problemele discutate în Modrogan s-a aflat şi...„problema Mircia Gutău".

• Rămânem tot la primarul Romeo Rădulescu şi trebuie să spunem despre o „măreaţă idee" a edilului şef care după numai câteva săptămâni... a dat chix. Este vorba despre cele vreo 15 căsuţe de lemn din centrul oraşului, care erau destinate comercializării de produse populare şi tradiţionale, dar care acum stau toate închise din lipsă de clienţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe