Samoil Vîlcu a participat la festivităţile desfăşurate cu ocazia începerii anului de învăţământ universitar

miercuri, 5 octombrie 2011

Samoil Vîlcu a participat la festivităţile desfăşurate cu ocazia începerii anului de învăţământ universitar

Deputatul PDL Samoil Vîlcu a participat la festivităţile desfăşurate de Universitatea „Constantin Brâncoveanu", dar şi de Universitatea „Spiru Haret", cu ocazia începerii noului an de învăţământ universitar.

„Este o perioadă dificilă economic prin care trece România într-un context mondial, dar învăţământul a fost întotdeauna o prioritate şi trebuie să sperăm la mai bine. Ne aflăm, din nou, la început de an universitar, la început de drum. Obiectivele universităţilor româneşti trebuie să urmărească atingerea standardelor unor universităţi de excelenţă, care să facă posibilă intrarea în competiţie cu cele internaţionale. Este important ca universităţile să se adapteze la nevoile societăţii, să nu producă absolvenţi cu diplomă pe bandă rulantă, ci oameni care să îşi poată găsi uşor un loc de muncă în economia de astăzi.

Avem nevoie de învăţământ superior orientat spre formarea persoanei şi crearea de personalităţi, un sistem care preţuieşte democraţia şi libertatea şi, nu în ultimul rând, îi învaţă pe tineri să fie oameni.

Doresc tuturor, studenţilor, cadrelor didactice, un an universitar cu succese şi cu multe realizări profesionale", a declarat parlamentarul vâlcean la început de an universitar.
Deputatul PDL Samoil Vîlcu apreciează eforturile municipalităţii de a promova, prin toate acţiunile organizate, Râmnicul ca destinaţie turistică.
„Am participat la alte două evenimente organizate de Primăria Râmnicului pe 1 şi 2 octombrie. Mă bucur că municipalitatea a reluat o veche tradiţie, prin organizarea „Zilei Recoltei" şi am fost plăcut surprins să constat că râmnicenii au fost receptivi şi au răspuns în număr mare invitaţiei de a se simţi bine şi de a se bucura de recolta acestei toamne. Atmosfera creată în centrul oraşului a fost de sărbătoare şi îi felicit pe organizatori.

Un alt eveniment care a făcut să se vorbească despre Râmnicu Vâlcea este „Bike Fest", un eveniment sportiv de amploare naţională şi care am văzut că a fost interesant nu doar pentru iubitorii ciclismului, ci şi pentru ceilalţi. A fost, din nou, un sfârşit de săptămână plin de evenimente în Râmnicu Vâlcea. Felicit administraţia locală pentru efortul de a oferi râmnicenilor o diversitate de evenimente", a opinat parlamentarul democrat-liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe