S-a elaborat planul de măsuri al CJSU Vâlcea pentru perioada sezonului rece 2011-2012

duminică, 30 octombrie 2011

S-a elaborat planul de măsuri al CJSU Vâlcea pentru perioada sezonului rece 2011-2012

Prefectul Petre Ungureanu, în calitate de preşedinte al CJSU, a condus săptămâna trecută şedinţa Grupului de suport tehnic nr. 4 - Căderi masive de zăpadă, polei, blocaje de gheaţă, temperaturi atmosferice foarte scăzute. Scopul întâlnirii a fost analizarea proiectului „Planului de măsuri al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru perioada sezonului rece 2011-2012", destinat menţinerii şi accentuării climatului de normalitate în anotimpul friguros.

La propunerea prefectului, reprezentanţii fiecărei instituţii componente a grupului de lucru nr. 4, respectiv Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Serviciul Judeţean de Poliţie Rutieră, Inspectoratul de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Apavil, Secţia Drumuri naţionale, RAJDP, Complex CF - Secţia L3, Centrul de Instruire pentru Geniu, Distrigaz Sud, CEZ Distribuţie Vâlcea, Centrul de Telecomunicaţii, Inspectoratul Şcolar, CET Govora şi Inspectoratul Teritorial de Muncă, şi-au exprimat punctul de vedere cu privire la măsurile cuprinse în proiectul de plan. Acţiunile şi măsurile sunt structurate pe trei faze: premergătoare sezonului de iarnă, pe timpul sezonului şi la încheierea acestuia. Este vizată în special perioada sărbătorilor de iarnă, mai ales în zonele turistice iar acţiunile sunt destinate amplificării relaţiilor de colaborare şi cooperare între toate instituţiile cu atribuţii în domeniu, creşterea vitezei de reacţie şi adaptarea la standardele europene.

În urma dezbaterilor, Grupul de suport tehnic nr. 4 a avizat „Planul de măsuri al CJSU Vâlcea pentru perioada sezonului rece 2011-2012", acesta urmând să fie supus aprobării în următoarea şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe