Restaurantul “4-People

duminică, 2 octombrie 2011

• Amplasat chiar în centrul Râmnicului,

Restaurantul „4-People" rămâne foarte apreciat de miile de vâlceni care i-au trecut pragul

De aproape două luni, celebrul restaurant cu autoservire „4-People" şi-a deschis porţile chiar în centrul Râmnicului. De atunci şi până în prezent, „4-People" a reprezentat un succes, câteva mii de vâlceni trecându-i pragul în toată acesată perioadă. „4-People" dispune de cea mai modernă linie de autoservire din Râmnicu Vâlcea. A fost creat să vină în ajutorul celor ce duc lipsă de timp sau doresc o mâncare caldă foarte gustoasă şi uşor de comandat.

Restaurantul „4-People" este situat pe strada Tudor Vladimirescu nr 2, clădirea Romtelecom din centrul oraşului. Restaurantul vă invită să redescoperiţi gustul. Cine nu-şi aminteşte de mâncarea bunicii care căuta să satisfacă toate poftele nepoţeilor ei dragi, unde aveai voie să laşi mâncare în farfurie însă nu o făceai fiindcă era prea bună? Ei bine, cine nu-şi aminteşte toate astea poate recupera acum! Îmbinând tradiţia cu modernul, diversificând şi îmbunătăţind permanent serviciile, a fost dezvoltat un restaurant cu personalitate: un stil rafinat, aparte în Rm. Valcea care vă transformă masa obişnuită într-un adevărat ospăţ regal. Bucătarii reuşesc, de ficare dată, să transforme gătitul delicateselor în artă culinară. Restaurantul „4-People" e o invitaţie la desfătare. O călătorie pe culmile gustului şi aromei.

Un interior cu mult bun gust, modern şi curat mâncarea bine gătită, însă fără a excela în vreun fel, este pe principiul „să nu înşelăm clientul" este unul dintre puţinele restaurante din judeţ care îmbină conceptul de „împinge tava" cu un aspect de restaurant modern şi elegant A fost ca la mama acasă! Filozofia restaurantului „4-People" este exact aceasta: să te simţi ca acasă şi să ţi se pară normal să revii zilnic, pentru că totul este curat cu bun gust şi mai ales gustos. Asta ca să nu pomenim de aspectul financiar, unde, să fim seriosi, un prânz cald, felul 1, felul 2 şi desert costă doar 12 lei cât o shaorma făcută de cine ştie ce dubioşi.

„4-People" reuşeşte sa fie diferit de concurenta, pentru ca oferă amanunte care conteaza: un personal prietenos, patron care se implica, mancare si servire ireprosabile. Restaurantul se adreseaza, in primul rand, unor clienti stabili si deveniti fideli. O astfel de afacere se bazeaza pe cantitate si pret, fara ca acest lucru sa afecteze calitatea produselor si serviciilor. Clientii vor cantitate mare, la preturi mici. Foarte important este ca mancarea să fie proaspătă, sănătoasă şi preparata in aceeasi zi. Una dintre tendintele de consum observate de managerul Violeta Chisăroiu in ultimul timp este preferinta pentru mancarea dietetica - gratare, legume, salate - preparate solicitate in special de doamne, indiferent de sezon. O alta tendinta este orientarea consumatorilor catre mancare bio. Meniul zilnic cuprinde in general supe, ciorbe, preparate pentru felul de baza, preparate la grătar, garnituri, salate şi desert. Preţuri mici, marfa la vedere, este vorba despre preţul mic, dar şi de „vizualizarea" produsului. Oamenii s-au săturat să fie traşi în piept de bucătar, le convine de minune să vadă ei înşişi ce greutate are produsul solicitat.

„4-People" este un concept nou în România care trebuie avut în vedere şi cu care vine doar 4 People este mâncarea gătită cu livrare la domiciliu în oală, uşor de comandat la tel 0752.044.540, 0250/702.307, fiind foarte gustos şi apreciat în special de cei care doresc să-şi dedice mai mult timp familiei perietenilor şi bussinesului.
(Octavian Avram)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe