Primarul Romeo Rădulescu plăteşte 60 de miliarde de lei pentru... marcaje rutiere

duminică, 23 octombrie 2011

• Tun pe bani publici!

Primarul Romeo Rădulescu plăteşte 60 de miliarde de lei pentru... marcaje rutiere

Tiberiu Pîrnău

Primarul Romeo Rădulescu trage din nou cu tunul în bugetul municipiului Râmnicu Vâlcea. Romeo „Fantastik Bombastic" a reuşit „performanţa" de a scoate din buzunarele contribuabililor râmniceni suma de 58 miliarde lei vechi plus TVA pentru a plăti... serviciile de proiectare şi execuţie de marcaje auto şi pietonale în municipiu. Da, dragi locuitori ai Râmnicului, aţi citit bine: edilul Romeo Rădulescu a hotărât, în plină criză economică, să plătească din banii noştri, ai populaţiei plătitoare de taxe şi impozite, suma de 58 miliarde lei pentru marcajele auto şi pietonale. Aceasta era prioritatea nr. 1 a municipiului?! Banii se vor duce în buzunarele unor mai vechi amici ai primarului, o firmă din Bucureşti, dar cu asociaţi vâlceni. Nici dacă băgau aur în vopseaua folosită la marcaje şi nu ar fi reieşit această sumă colosală, după părerea noastră! Mai mult decât atât, am consultat mai mulţi „drumari" vâlceni, care s-au crucit când au auzit ce sumă cheltuieşte Primăria Râmnicu Vâlcea pentru realizarea unor marcaje rutiere. Aceştia ne-au mai spus că suma respectivă ar fi acoperit asfaltarea a cel puţin 15 km de străzi din municipiu. Cu certitudine, organele abilitate ale statului vor demara ample investigaţii în legătură cu această atribuire de contract şi vor face lumină în acest caz.

Cine a câştigat contractul

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea a lansat în data de 19.07.2011, ora 15:45, invitaţia de participare nr. 306161(cererere de oferte, nu licitaţie!), obiectul contractului fiind: servicii de proiectare şi execuţie de marcaje auto şi pietonale. A fost primită, ca din „întâmplare" o singură ofertă. Din anunţul de atribuire numarul 143585/11.10.2011 am aflat cine este fericitul câştigător al acestui contract(nr. 29399  / 27.09.2011): SC ANDUNA SERVIMOB SRL (RO966682), adresa: sect. 6, str. Aleea Vlăsiei, nr. 4, bl. MII B8/2, sc. 2, ap. 48, Bucureşti. Valoarea totală a contractului (fără TVA): 5,792,657.14 RON.

„Ziarul de Vâlcea" a pătruns în culisele acestei afaceri şi a aflat informaţii interesante despre persoanele din spatele firmei ANDUNA SERVIMOB.

(Va urma!)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe