Mihai Diculoiu, liderul sindical de la Oltchim, scuipă unde a lins

miercuri, 5 octombrie 2011

Mihai Diculoiu, liderul sindical de la Oltchim, scuipă unde a lins

Emanoil Popescu (www.criterii.ro)

Mihai Diculoiu, liderul Sindicatului Liber Oltchim, iese iar în presă şi acuză numai cu o jumătate de gură trimiterea în şomaj tehnic a celor 1.000 de angajaţi, dar mult mai aprig este când vine vorba de schimbările din conducerea combinatului chimic. Domnia sa uită că ultima dată, în urmă cu un an şi vreo cinci luni era implicat până peste cap în politică, în lupta electorală alături de PDL. La acea dată l-a susţinut pe faţă prin declaraţii oficiale şi nu numai, dar i-a asigurat şi un număr consistent de voturi actualului primar PDL, Romeo Rădulescu.

Acum, Mihai Diculoiu, s-a sucit ca o ţaţă în târg şi atacă tocmai PDL-ul, adică, mai pe româneşte, scuipă unde a lins. Liderul sindical critică numirea lui Dan Paul în funcţia de administrator provizoriu al Oltchimului ca şi cum acesta şi nu echipa managerială a lui Constantin Roibu ar fi de vină pentru trimiterea a 30% dintre angajaţi în şomaj tehnic.

Mai mult decât atât, face ce face şi pentru a fi credibil, aduce în discuţie gradul de rudenie al noului administrator cu Andreea Paul Vass, consilierul economic al premierului Emil Boc. Nici nu se mulţumeşte cu atât şi, exact cu spun şi cei care îl cunosc foarte bine, ca având o fire ipocrită şi deosebit de instabilă, joacă la două capete şi declară în presa vâlceană că "Sindicatul Liber Oltchim dezaprobă această nouă numire, pe care o consideră menită să întregească triada PDL-istă din Consiliul de Administraţie - Constantin Dascălu, Grig Crăciunescu, Dan Paul - care nu vrea binele societăţii şi care tărăgănează rezolvarea cerută atât de premierul Emil Boc, cât mai ales de preşedintele Traian Băsescu.".

Alt lider sindical care se crede deşteptul deştepţilor, iar noi suntem nişte proşti. Cacialmaua lui Mihai Diculoiu este foarte simplă - îl atacă pe administratorul Dan Paul, cumnatul Andreei Paul Vass, consiliera lui Emil Boc, dar e plin de laude la adresa premierului Boc, dă în continuare la ţurloaiele PDL-iştilor din Consiliul de Administraţie, "dar mai ales" respectă dorinţa preşedintelui Traian Băsescu. Cum se poate numi un astfel de om ?

În realitate, Mihai Diculoiu îşi apără pe mai departe grupuleţul său, al cărui lider este nimeni altul decât Constantin Roibu. Ca un fidel slujitor al acestuia, atunci când nu are de organizat mitinguri spontane pro-Roibu face declaraţii belicoase în presă. Deh, vin alegerile şi vor şi ei să existe în continuare în aceeaşi formulă cancerigenă pentru Olchim - Roibu - mare şef de trib peste combinat şi Diculoiu şefuţ peste tentativa de sindicat pseudo-liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe