Doctorul Ploscaru l-a lovit pe “Garcea

luni, 17 octombrie 2011

Poliţişti fără cei şapte ani de-acasă!

Doctorul Ploscaru l-a lovit pe „Garcea"...în orgoliu

Renumitul medic chirurg vâlcean, Constantin Ploscaru, s-a „împiedicat" zilele trecute de un veritabil poliţist gen-Garcea, coborât parcă din serialul de comedie „Vacanţa Mare". În seara zilei de joi, 13 octombrie, ora 19.55, pe când se întorcea acasă de la Spitalul Judeţean, doctorul Ploscaru a fost oprit în dreptul casei sale (aflată pe str. Calea lui Traian) de un echipaj de Poliţie, care staţiona în faţa Bisericii „Toţi Sfinţii". Chirurgul şi-a parcat maşina în curtea casei şi a mers calm, civilizat spre „organul" legii care vocifera disperat la el: „Bă îţi dau amendă 7 milioane, tu nu vezi că ai întors maşina unde nu trebuia!"

Fără să se legitimeze, miliţianul nostru şi-a continuat tirada ofensivă. Văzând atitudinea ostilă a lui „Garcea" de la Vâlcea, doctorul Constantin Ploscaru l-a salutat politicos pe ipochimenul în uniformă, l-a lăsat cu ochii-n soare, şi s-a întors acasă în strigătele aceluiaşi personaj. Dar te pui cu Garcea? Cum a văzut că este tratat cu „flit" datorită comportamentului său total neprofesionist, Garcea a scos telefonul mobil din dotare şi a început să-i facă poze doctorului, maşinii şi chiar casei acestuia, ameninţând că va dubla amenda.

Îi sugerăm chestorului de poliţie Ion Stoica, comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea să angajeze un profesor de „bune-maniere", care să le predea această materie acelor poliţişti vâlceni care dovedesc, în activitatea zilnică, că le lipsesc cu desăvârşire... cei şapte ani de-acasă. (T.P.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe